«Stranger Things» tõugati troonilt: kõige rohkem vaadatakse uut Netflixi koomiksisarja

Kultuuritoimetus
Copy
Netflixi uues hittsarjas mängib peaosa Tom Sturridge
Netflixi uues hittsarjas mängib peaosa Tom Sturridge Foto: Sarjakaader

Uuringufirma Nielsen avaldas värske aruande kõige vaadatumatest originaalsarjadest, vahendab Variety. Esikohale tõusis Neil Gaimani populaarsetel koomiksitel põhinev fantaasiaseriaal «The Sandman». Sarjal õnnestus edastada ülipopulaarset ulmeseriaali «Stranger Things», mis tänavu sai neljanda hooaja.

Aruande koostamisel lähtuti augusti teisest nädalast. Fantaasiaseriaali on kokku vaadatud 1,4 miljardit minutit, «Stranger Thingsi» aga 1,1 miljardit minutit. Edetabelist, mis järjestab vaadatavuse põhjal erinevate voogedastusteenuste originaalsarjad, leiab kaheksa Netflixi seriaali, ühe Hulu seriaali ja ühe Amazon Prime Video seriaali. «The Sandmanile» ja «Stranger Thingsile» järgnevad «Virgin River» ning «Locke & Key».

Kuigi «The Sandmani» näol leidis Netflix uue hiti, on algupäraste koomiksite autor ning sarja kaasautor Neil Gaiman hoiatanud, et suured vaatajanumbrid ei garanteeri sarja jätkumist. Stsenarist David S. Goyeri sõnul käib töö uute stsenaariumite kallal, olgugi et Netflix pole teist hooaega veel kinnitanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles