Filmisaade: seksisõltlaste suvepäevad

Hendrik Alla
, kultuuritoimetuse juht
Copy

See on filmisaate «Hendrik Alla liikuvad pildid» 253. osa.

Saates jutuks:

  • Romantilisest komöödiast «Pilet paradiisi», kus peaosades Julia Roberts ja George Clooney, saigi möödunud nädalavahetuse vaadatuim film, just nagu saates ennustatud.
  • Kanada režissööri Denis Côté’i kunstilises filmis «Sedasorti suvi» kogunevad kolm hüperseksuaalset naist uhkesse maahäärberisse, et oma seksuaalsust mitte ravida, vaid seda uurida ja omaks võtta.
  • Taanist psühholoogiline õudusfilm «Ära räägi kurja» on nüüd see film, mille kohta ma ütlen: kui peaksite tänasest valikust vaid ühte filmi vaatama minema, siis vat see on just see. Krister Kivi intervjuud Maria Faustiga, millele saates vihjan, lugege siit.
  • Hoopis lihtsamat sorti õudust pakub «Neetud». Viimased 30 minutit on nii kämp, et kui oleksin sellest loobunud, oleks põhjust kahetseda!
  • Reedel Matsalu loodusfilmide festivalil esilinastub film «Suur soo», väga ilus asi. Filmi kangelane Vello läks 30 aasta eest elama Emajõe-Suursoo kõige kaugemale soosaarele. Jättis senise töö linna sinnapaika, et elada kooskõlas emakese loodusega, nagu öeldakse. Soovitan!

Tänan vaatamast, kinos näeme!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles