ESMAKORDSELT EESTIS ⟩ Tallinnas esineb Ameerika pungilegend ja filminäitleja

Kultuuritoimetus
Copy
Henry Rollins esinemas Henry Rollins Bandiga.
Henry Rollins esinemas Henry Rollins Bandiga. Foto: imago images/Kerstin Müller

18. veebruaril astub esmakordselt Eestis publiku ette Henry Rollins, kes on üle maailma tuntud kui näitleja, laulja, kirjanik, saatejuht. Ta on tuntud rollide eest filmides «Heat», «Lost Highway», «Johnny Mnemonic», «Wrong Turn 2» ning muidugi ka muusikukarjääri kaudu. Eestisse jõuab Henry Rollins oma püstijala-show «Good To See You 2023» raames ja see on tema esimene kord Eestit külastada.

Vene kultuurikeskuses toimuvale etendusele müüakse piiratud hulk pileteid, mis tulevad müügile Piletilevi müügipunktides üle Eesti neljapäeval 3. novembril kell 10.00.

Henry Rollinsi (sünninimi Henry Lawrence Garfield) kirjeldamine ei ole lihtne, tavaliselt püütakse kõike paigutada ühteainsasse lausesse. «Rollins on palju asju,» ütleb The Washington Post. «Provokaator, humorist, isegi motivaator... Ta on entusiastlik ja kaasahaarav vestluskaaslane.» Entertainment Weekly nimetab teda «Punkroki ikooniks».

Kui Henry Rollinsi saaks taandada ühele sõnale, siis see oleks kahtlemata «töönarkomaan». Kui ta ei reisi, eelistab Rollins hoida oma kalendrit stabiilselt tööga täidetuna, olgu selleks siis esinemised näitlejana, kirjanikuna, DJ-na või saatejuhina. Ta on osalenud kümnetes filmides ja kirjutanud üle 30 raamatu. Tema kuulsamad teosed on «Black Coffee Blues», «Get in the Van», «Solipsist» ja «Roomanitarian and Broken Summers».

Piiratud koguses pileteid Henry Rollinsi show'le hinnaga alates 39 eurot tuleb müügile Piletilevi müügipunktides üle Eesti neljapäeval 3. novembril kell 10.00. Rock FM kuulajad saavad pileteid osta juba alates 1. novembrist kell 10.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles