UUS KULTUURIKLUBI TALLINNAS Mida leiab salapärasest Kidrakuurist?

Pille-Riin Kärner
Copy
Esimesed huvilised said põneva uue kontserdikohaga tutvuda juba augustis.
Esimesed huvilised said põneva uue kontserdikohaga tutvuda juba augustis. Foto: Mats Õun

Keskturu vahetus läheduses avatakse kultuuriklubi nimega Kidrakuur. Uue kultuuriklubi 3. novembri avaürituseks on ansambli Number Ö «Kergelt Hall» plaadiesitlus.

Avamisnädalal on kultuuriklubis kokku kolm sündmust. Lisaks Number Ö-le astub lavale ka ansambel Trevor koos Di'Artistiga reedel, laupäeval esineb ansambel Hilbert's Problems. Pileteid saab osta kohapealt ja mõne esineja puhul ka eelmüügist. Laupäevane üritus on kõigile tasuta.

Kultuuriklubi sai alguse samas majas tegutsevast prooviruumist, kus asub ühtlasi ka kitarritöökoda. Kuna huvi muusika vastu on Eestis suur, otsustati avada ka kultuuriklubi, kus saavad muusikat nautida ka inimesed, kes ise muusikaga ei tegele. «Kui uks on avatud, võib uksest sisse astuda, konkreetseid avamisaegu kivisse ei raiuta.» ütleb omanik Sander Nõmmistu, kes tegeleb ka ise aktiivselt muusikaga.

Kidrakuur asub keskturu vahetus läheduses, J. Kunderi 15. Esialgu on kultuuriklubi avatud vaid ürituste toimumise päeval, Kidrakuur Kultuuriklubi tegemistega saad kursis olla nende Facebooki vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles