Traagiline kaotus: suri filmitäht Tim Rothi noor muusikust poeg

Kultuuritoimetus
Copy
Tim Roth oma poja Cormac Rothiga filmi «Bergmani saar» esilinastusel 2021. aasta suvel.
Tim Roth oma poja Cormac Rothiga filmi «Bergmani saar» esilinastusel 2021. aasta suvel. Foto: AP Photo/Brynn Anderson, File

61-aastane näitleja Tim Roth kaotas 16. oktoobril enda muusikust poja Cormac Rothi, kellelt nõudis elu 2021. aasta novembris diagnoositud vähk. Kitarrist Cormac Roth oli kõigest 25-aastane.

«Ta oli metsik ja elektriline energiapall. Tema vaim oli täidetud valguse ja headusega,» seisab tema pere edastatud teadaandes.  «Nii metsik kui ta ka polnud, oli Cormacis kamaluga lahkust. Ta oli õrn hing, kes tõi enda ümber olevatesse inimestesse tohutult rõõmu ja lootust. Lein tuleb lainetena, nagu ka pisarad ja naer, kui me mõtleme selle ilusa poisi peale, keda saime tunda 25 aastat ja 10 kuud. Ta oli allasurumatu, rõõmus, raju ja vahva laps. Alles hiljuti sai temast mees. Me armastame teda. Kanname teda endaga kõikjal, kuhu lähme.»

Cormac Roth andis vähidiagnoosist teada Instagramis. Ta märkis, et vähk on temalt nõudnud pool tema kuulmist, 27 kilo kehakaalust ning enesekindluse. «Elu on lühike,» kirjutas ta. «See on kaos. Ja kunagi ei oska ette näha, et see just sind võib tabada. Olge terved ja käige arsti juures. P**sse vähk.»

Roth üllitas albumi «Python» aastal 2018 ja aitas teha muusikat Michel Franco 2020. aasta filmile «New Order». Ta avaldas muusikat ka SoundCloudis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles