Kuulivihm keeglisaalis: ootamatu tulistamine lõppes noore räppari surmaga (1)

Kultuuritoimetus
Copy
28-aastane Takeoff 2019. aastal.
28-aastane Takeoff 2019. aastal. Foto: IMAGO/MediaPunch/Scanpix

28-aastane Georgia osariigist pärit räppar Takeoff, kes saavutas laiema tuntuse räpirühmituses Migos, kuhu kuulusid ka räpparid Quavo ja Offset, tulistati surnuks Houstoni keeglisaalis, vahendab TMZ. 

Takeoff, õige nimega Kirshnik Khari Ball, sai surmava lasu 1. novembri varahommikul, kui Houstoni keeglisaalis toimus tulistamine. Offset tunnistati surnuks sündmuskohal. Veel kaks ruumis viibinud isikut said vigastada ning toimetati haiglasse. Koos Takeoffiga ruumis viibinud bändikaaslane Quavo pääses vigastusteta.

Takeoff sündis 1994. aastal Georgia osariigis. Ta alustas räppimist koos Quavo ja Offsetiga koondnime Polo Club all 2008. aastal. 2011. aastal andis trio välja oma debüüt-mixtape'i, siis juba nime Migos alt. 2013. aastal andis Migos välja «Versace», oma esimese peavooluhiti. Lugu paistis silma nn triplet-flow populariseerimisega moodsas räppmuusikas.

Migos on enim tuntud oma 2016. aasta koostööprojekti «Bad & Boujee» poolest, kus lõi kaasa ka Lil Uzi Verti. Lugu saavutas USA plaadimüügiedetabelis 1. koha. Sooloartistina andis Takeoff koos Quavoga välja ühe albumi – 2018. aastal ilmunud «The Last Rocket», mis debüteeris USA albumimüügiedetabeli neljandal kohal. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles