Jäine! Mandoterror mälestab Gunnar Grapsi vägeva looga

Kultuuritoimetus
Copy
Ansambel MandoTerror. Vasakult paremale Tanel Sakrits, Peeter Priks, Kristjan Kuusmik, Veli Rooger, Aap Odres.  FOTO: Ako Lehemets
Ansambel MandoTerror. Vasakult paremale Tanel Sakrits, Peeter Priks, Kristjan Kuusmik, Veli Rooger, Aap Odres. FOTO: Ako Lehemets Foto: Ako Lehemets

Sellel aastal toimuva Gunnar Grapsi mälestuskontserdil esinev kodumaine folk-rock ansambel Mandoterror on avaldanud oma versiooni loost «Jäämees», mis on kirjutatud varalahkunud ning armastatud raudmehele.

Loo on kirjutanud Magnetic Bandi viimases koosseisus mänginud Erki Sepp. See on olnud Mandoterrori laulja Kristjan Kuusmiku Eesti vanakooli hard rocki võtmes kõlav lemmiklaul.

«On suur au olla osa Grapsi mälestuskontserdist ja tema endiste bändikaaslaste ning sõpradega lavalaudu jagada, kuid veel suurem on aukartus selle võimsa loo ees,» sõnas Kristjan Kuusmik.

Tänavuaastane Gunnar Grapsi mälestuskontsert on juba üheksateistkümnes ning toimub 3. detsembril 2022. Kui eelmisel aastal oli Grapsi 70. juubeli puhul põhjust tähtpäeva tähistada suuremas ja pidulikumas kohas, siis sel aastal toimub kontsert traditsiooniliseks saanud ning end parimast küljest tõestanud Kochi Aitades.

Esinejatenimekiri on pikk ja väärikas: Magnetic Band, Ornamendi tribüütprojekt, kodumaine nooremate rokisõprade seas ülipopulaarne Mandoterror, Sulliwan Unplugged ning 3A+. Mälestuskontserdi programmijuht Jaanus Raudkats ütles, et muusikaliselt saab ka tänavune kontsert olema tõelist naudingut pakkuv.

Kodumaine trummidevalmistaja TH Drums on spetsiaalselt selle ürituse jaoks valmistatud Grapsi musta viisnurkadega trummikomplekti ning kõik lavale astuvad bändid kasutavad just neid trumme.

Kuula lugu:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles