Tehnoklubi HALL muutub jõuluturuks

Kultuuritoimetus
Copy
Ehitud jõulupuu.
Ehitud jõulupuu. Foto: Mihkel Maripuu

Laupäeval, 17. detsembril avab tehnoklubi HALL uksed, et muuta saal üheks päevaks hubaseks ja sooja alternatiivseks jõulutunneliks ehk jõuluturuks.

Külastajad on oodatud kella 14-19ni, sündmus on tasuta, kuid arveldamine toimub sularahas. Valikus leidub nii kohalike väikeettevõtjate tooteid (Androgear, Veab viltu, ÄSS), eraisiku ja influencerite (Mariliis Kaer, An-Marlen) müügibokse kui vintage riiete leide. Lisaks on võimalik huvilistel avastada muusikaturgu.

Kohapeal toimub jõulude ja vaimse tervise teemaline vestlusring «no püha rahu küll!», mis toob kokku erinevate taustadega inimesed, et leida vastus küsimusele, kuidas säilitada positiivset meelt aegadel, mis võivad omadega kraavi kippuda. Teie ette istuvad Karmen Korjus, Anette Mäletjärv, Gregor Kulla ja Bianca Saal, et arutada ja anda ellujäämisnippe olukorras kui oled vegan, karsklane, LGBTQ+ või muudmoodi püha rahu otsiv inimene. Vestlust kureerib Kärt Kelder.

«Oleme teadlikult hoidnud sellel sündmusel pigem laia fookuse. Meie põhimõtteks on keskkonnateadlikkus ning jätkusuutlikkus, seega ootame jõuluturule poodlema ja müüma kõiki, kes soovivad soovivad selle põhimõtte järgi elada. Samuti soovitame osa võtta väga põnevast ja olulisest vestlusringist,» lisab jõuluturu üks korraldajatest ning Hall-i esindaja Micaela Saraceno.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles