Karm topeltelu: endine Eesti kurjategija avaldas põnevusromaani

Kultuuritoimetus
Copy
«Hundi loomuses» kirjeldab Tomas Legrant karjäärikurjategija kirevat elu.
«Hundi loomuses» kirjeldab Tomas Legrant karjäärikurjategija kirevat elu. Foto: Pressifoto

Endine Eesti karjäärikurjategija Tomas Legrant andis välja isiklikest kogemustest lähtuva põnevusromaani «Hundi loomus», mis on järg Legranti populaarsele esikteosele «Kelmi süda».

Trükisoe raamat räägib peategelase elust pärast Eestist lahkumist. Jätkub kriminaalne teekond, mis sedapuhku hõlmab valeidentiteetidega elamist, rahvusvahelisi pangapettusi ning Eesti kurjategijate argipäeva Soomes.

Elulooline romaan kajastab peategelase topeltelu. Jätkub lugu mehest, kes abiellub ja saab taas isaks, samal ajal elades igapäevaselt spioonilikult pingeterohket elu, millest kellelegi kõssatagi ei saa. Kui kaua sedasi üks inimene vastu peab? Kas on võimalik elada kahes maailmas korraga, ilma, et üks teist mõjutama saaks?

Tomas Legrant on viie lapse isa. Seda kirju minevikuga elukunstnikku jälgib tänaseks Tiktokis üle 11 000 inimese. Ta on ka endine kelm, keda on viiel korral majanduskuritegude eest kriminaalkorras karistatud.

«Minu raamatud «Kelmi süda» ja «Kelmi süda 2: Hundi loomus» on kahepeale kokku Eesti keeleruumi kõige ausam ja avameelsem elulooraamat. Pole mõtet vaielda, kui lugenud ei ole,» ütleb Tomas Legrant.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles