Murtud Ozzy Osbourne annab teada: tuuritamisega on nüüd igaveseks kõik

Kultuuritoimetus
Copy
Ozzy Osbourne esinemas 2022. aastal.
Ozzy Osbourne esinemas 2022. aastal. Foto: Harry How/Getty Images/AFP/Scanpix

Pimeduse vürst Ozzy Osbourne andis 1. veebruaril teada, et ta ei kavatse enam tuuritada ja tühistas kõik planeeritud kontserdid Euroopas ja Suurbritannias, vahendab NME. Osbourne tunnistas, et see on üks raskemaid uudiseid, mida ta on pidanud karjääri jooksul fännidele teatama.

«Nagu te võib-olla teate, sattusin ma täpselt neli aastat tagasi raskesse õnnetusse, mille käigus vigastasin selgroogu,» kirjutas endine Black Sabbathi ninamees, viidates kukkumisele, mille järel pidi ta kaelaoperatsioonile minema. «Mu üks ja ainus eesmärk sel ajal oli tagasi lavale astuda. Mu lauluhäälega on kõik hästi. Pärast kolme operatsiooni, tüvirakuravi, lõputut füüsilist teraapiat ning teedrajavat HAL-ravi on mu keha ikka füüsiliselt nõrk.»

«Ma olen meelitatud sellest, et kui kannatlikult olete terve see aeg oma piletite külge klammerdunud, aga pean tõdema, et ma lihtsalt ei ole füüsiliselt võimeline kontserte andma. Ma tean ette, et ei suuda taluda reisimist, mida see nõuab. Uskuge mind, kui ütlen, et teadmine oma fännide altvedamisest on mu jaoks õudne. Te ei kujuta ette, kui õudne,» tunnistas Osbourne avameelses kirjas.

«Ma poleks eales arvanud, et mu tuuritamine nõnda lõpeb,» lisas Osbourne.

Pimeduse vürsti on viimastel aastatel vaevanud terviseprobleemid. Sellele vaatamata andis ta 2022. aastal välja uue stuudioalbumi «Patient Number 9», mida arvustas Postimehes Margus Haav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles