VÕIMAS ⟩ NOËP annab A Le Coq Arenal seninägematu staadionikontserdi

Kultuuritoimetus
Copy
NÖEP ehk Andres Kõpper A Le Coq Arenal
NÖEP ehk Andres Kõpper A Le Coq Arenal Foto: Marleen Muhuste

Äsja uue albumi «Move Your Feet» avaldanud NOËP annab 19. augustil A Le Coq Arenal viimase kolmekümne aasta suurima kodumaise artisti kontserdi Eestis.

NOËP ehk Andres Kõpper on aastatega oma loominguga üksnes Spotify platvormil kogunud enam kui 60 miljonit kuulamist, milles mängis suurt rolli eelmise aasta lõpus Itaalias teenitud kuldplaadi staatus looga «fk this up». Albumiga «No Man Is An Island» pälvis ta Eesti Muusikaauhindadel neli tiitlit. NOËP’i seni viimane album «Move Your Feet» avaldati 14. veebruaril ning on inspireeritud erinevatest taskuhäälingu saadetest, intervjuudest ning sotsiaalmeedias nähtud klippidest.

19. augustil hõivab NOËP koos plejaadi muusikute ja külalisesinejatega A Le Coq staadioni, tuues lavale enda karjääri suurima show seni.

«Selle kontserdi missioon on näidata lätlastele, et ka meil saab teha staadionikontserte. Nali naljaks, aga see on üks impulssidest küll, miks mõte staadioni suunas liikuma üldse hakkas. Kui käisin Läti muusikaauhindadel esinemas, rääkisin seal mitme artistiga, kes kõik staadionikontserte teevad. See pani mõtlema, et oleks ainult aus ka meil selline komme käima tõmmata. Selle pluss on see, et staadionil saab teha suuremat ja vägevamat show’d kui kuskil mujal. See tuleb suurim kontsert, mida Eestis viimase kolmekümne aasta jooksul kodumaise artisti poolt tehtud on. Ilma jääda sellest ei tasu - muidu on liiga rets fomo (fear of missing out ehk hirm ilma jääda),» kommenteeris NOËP.

19. augusti staadionikontsert saab ühtlasi olema ainus NOËPi avalik kontsert käesoleval aastal. NOËPiga koos astuvad lavale nii kodu- kui ka välismaised üllatusartistid. Esitusele tuleb muusikat nii varajasest loomingust kui ka seni avaldamata lugusid.

«Mul oli kord vestlus muusikust sõbraga teemal goosebumps ehk kananahk ning sellest, et muusika on üks väheseid asju, mis seda esile kutsub. Kontserdi eesmärk (lisaks endi lätlastele tõestamisele) saabki olema kananaha ihule toomine, ja seda kõige positiivsemas võtmes,» lisas NOËP.

Eelismüük Piletilevi, Euronicsi ja NOËPi enda uudiskirja saajaile algab täna, 20. veebruaril kell 10.00 ning lõpeb kolmapäeval, 22. veebruaril kell 10.00. Piletite avalik müük algab Piletilevi keskkonnas 22. veebruaril kell 10.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles