Sarmikas Hollywoodi näitleja Tom Sizemore suri traagilistel asjaoludel

Kultuuritoimetus
Copy
Tom Sizemore sõjadraamas «Reamees Ryani päästmine».
Tom Sizemore sõjadraamas «Reamees Ryani päästmine». Foto: Capital Pictures/Scanpix

90ndatel kuulsuseni jõudnud USA filminäitleja Tom Sizemore, keda tuntakse ennekõike mitmest kuulsast Hollywoodi sõjafilmist, suri 3. märtsil Burbankis Californias asuvas haiglas. Sizemore oli lühikest aega koomas pärast seda, kui teda tabasid kodus aneurüsm ja insult, vahendab BBC.

Sizemore kukkus aneurüsmi tagajärjel kokku 18. veebruaril. Seejärel viidi ta haiglasse, kus arstid kinnitasid tema lähedastele kohe, et näitlejal puudub paranemislootus. Sizemore'i esindaja Charles Lago sõnul olid Sizemore'i vend Paul ning tema 17-aastased kaksikutest pojad Jayden ja Jagger näitleja kõrval.

Tom Sizemore 2007. aastal.
Tom Sizemore 2007. aastal. Foto: Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Vend Paul Sizemore ütles: «Mind kurvastab sügavalt suurema venna Tomi kaotus. Ta oli suurem kui elu. Ta mõjutas mu elu rohkem kui keegi teine. Ta oli andekas, armastav, lahke ning oskas oma nutikuse ja loojutustamisoskusega su meelt tundide viisi lahutada.»

Filmivaatajate meelt lahutas Sizemore kõrvalrollidega lugematutes kuulsates filmides, nende seas «Pinge», «Sündinud tapjaks», «Reamees Ryani päästmine», «Sündinud 4. juulil» jpt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles