Jälle näitleja presidendiks? Ted Lasso vallutas Valge Maja

Kultuuritoimetus
Copy
Näitleja Jason Sudeikis Washingtonis Valges Majas vaimsest tervisest rääkimas.
Näitleja Jason Sudeikis Washingtonis Valges Majas vaimsest tervisest rääkimas. Foto: Postimees/CAP/MPI/RS ©RS/MPI/Capital Pictures

Auhinnatud komöödia «Ted Lasso» peaosas Jason Sudeikisega on osutunud nii oluliseks, et USA president Joe Biden loovutas kõnepuldi näitlejale.

Jason Sudeikis ja tema kaasnäitlejad olid kutsutud Washingtoni Valgesse Majja, et heita valgust vaimse tervise probleemidele. «Ma tean, et siin linnas ei ole kõik alati ühel meelel ja paljudele tundub, et neid ei kuulata, nad ei ole kuuldavad ja nähtavad,» rääkis Jason Sudeikis Valge Maja pressiruumi kõnepuldis, vahendab The Times. «Aga ma usun, et me kõik peaksime andma endast parima, et üksteise eest hoolitseda. See on mu isiklik seisukoht. Ma usun, et kõik, kes on siin laval minuga koos, usuvad sellesse. Me räägime nendest teemadest stsenaristidega, montaažiruumis ja sel ajal, mis sinna vahele mahub.»

«Ted Lasso» seriaali näitlejad Toheeb Jimoh, Brett Goldstein, Jason Sudeikis, Hannah Waddingham ja Brendan Hunt. Vasakult teine on Valge Maja pressiesindaja Karine Jean-Pierre.  
«Ted Lasso» seriaali näitlejad Toheeb Jimoh, Brett Goldstein, Jason Sudeikis, Hannah Waddingham ja Brendan Hunt. Vasakult teine on Valge Maja pressiesindaja Karine Jean-Pierre.  Foto: Postimees

Koos sarja nimosalise Jason Sudeikisega olid presidendi juures «Ted Lasso» seriaalist tuttavad Hannah Waddingham, Brett Goldstein, Toheeb Jimoh ja Brendan Hunt. Kriitikute hinnangul tõi optimistliku jalgpallitreeneri Ted Lasso seikluste linastumine aastal 2020 vajalikku stressiravi halli koroonaaega. Praegu saab Apple + platvormilt vaadata seriaali kolme hooaega, esialgu on neljanda hooaja tegemine küsimärgi all.

Nick Mohammed, Jason Sudeikis ja Brendan Hunt seriaalis «Ted Lasso».
Nick Mohammed, Jason Sudeikis ja Brendan Hunt seriaalis «Ted Lasso». Foto: Postimees

«Sõltumata sellest, kes sa oled või kus sa elad või kelle poolt hääletasid – ma oletan, et me kõik tunneme kedagi, kes on olnud hädas. Või oleme olnud need meie ise, kes on tundnud ennast eraldatult, ärevuses või üksinda,» rääkis Sudeikis Valges Majas. «Uskuge või mitte, aga see on üks paljusid asju, mis meil inimestena on ühist. Suhtle oma naabriga, kolleegiga, sõpradega, perega. Küsi, kuidas neil läheb ja kuula siiralt.»

Bideni administratsioon on võtnud vaimsele tervisele tähelepanu juhtimise üheks oluliseks teemaks. Eelmisel aastal avati presidendi initsiatiivil uus kriisi ja suitsiidi nõuandeliin. Ühtlasi investeeritakse rohkem koolilaste vaimse tervise probleemide abinõudesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles