«Õnne 13» produtsent meenutab Väino Arenit: ta oli alati südamlik ja abivalmis!

Ralf Sauter
, ajakirjanik
Copy
Väino Aren.
Väino Aren. Foto: Peeter Langovits

18. aprillil lahkus 89-aastaselt Väino Aren kauaaegne Estonia teatri balleti- ja operetisolist, armastatud näitleja nii teatrilavadel kui teleekraanil. Televaatajad teavad teda kõige paremini menuseriaalist «Õnne 13», kus Aren kehastas Kristjani. «Õnne 13» produtsent Raivo Suviste meenutab Arenit.

«Peale selle, et ta oli väga hea näitleja, oli Väino ka väga tähelepanelik ja heasüdamlik inimene. Tema peres on ju näitlejageenid. Väino vend Rein Aren oli samuti suurepärane näitleja, minu silmis lausa üks Eesti parimaid. Väino niisamuti. Temas oli midagi orgaanilist. Kui ta rääkis, kuulati teda alati. Kuigi ta jäi elu lõpuni südamlikuks ja abivalmiks, läks tema tervis viimasel ajal kehvemaks ja saates kaasalöömine nõudis temalt üksjagu energiat ja jõudu. Tal oli tervisehädadele vaatamata suur soov saates osaleda,» meenutab Suviste.

Raivo Suviste
Raivo Suviste Foto: Mihkel Maripuu

«Omavahel oleme juba vahetanud mõned sõnad, mida me uue «Õnne 13» saate lõppu pildiks või tekstiks paneme tema lahkumise puhul, aga kuidas Areni surm mõjutab sarja sisulist poolt, nõuab veel seedimist. Igal juhul oli ta üks toolijalg, mille pealt «Õnne 13» tegemist alustatud sai ja eks peab nüüd hakkama mõtlema, mismoodi tema lahkumist selgitada. Lihtsalt nii ei saa teha, et teda saates järsku enam pole,» lisab Suviste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles