Selgus Vanemuise kontserdimaja uus juht

Kultuuritoimetus
Copy
Eesti Kontserdi juhi Kertu Orro sõnul otsiti Vanemuise kontserdimajale juhti, kes tunneks väga hästi Tartu ja laiemalt ka Lõuna-Eesti muusikaelu
Eesti Kontserdi juhi Kertu Orro sõnul otsiti Vanemuise kontserdimajale juhti, kes tunneks väga hästi Tartu ja laiemalt ka Lõuna-Eesti muusikaelu Foto: Pressifoto

Alates esmaspäevast, 30. oktoobrist asub Eesti Kontserdi hallatavat Vanemuise kontserdimaja juhtima Sander Tamm, kelle varasem tööelu on samuti olnud tihedalt seotud muusikaga.

Eesti Kontserdi juhi Kertu Orro sõnul otsiti Vanemuise kontserdimajale juhti, kes tunneks väga hästi Tartu ja laiemalt ka Lõuna-Eesti muusikaelu, publiku ootusi ja piirkonna kultuurilisi võimalusi ning kel oleks ka teadmisi strateegilise juhtimise vallast.

«Sandri puhul jäi silma see, et temas on olemas kõik omadused, mida üks kontserdimaja juht vajab. Tema kogemused ja teadmised muusika vallas on rikkalikult mitmekülgsed ning lisaks muusikale kuuluvad tema hariduslikku pagasisse ka kultuurikorraldus ja strateegiline juhtimine. Sandris on koos kultuurielu juhtimiseks vajalikud teoreetilised ja praktilised oskused ning teadmised, mis koos siira sooviga edendada Lõuna-Eesti kultuurielu moodustavad väga hea terviku,» ütles Orro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles