GALERII Draamateatri Jõulusahver on pungil täis head ja veel paremat

Kultuuritoimetus
Copy

Eesti Draamateatri heategevuslik Jõulusahver toimub tänavu 2. detsembril, laupäeval kell 12.00–17.00. Jõulusahvrilt saab soetada teatrirahva omatehtud näpu-, kunsti- ja käsitööd, panna õnneloosis oma fortuuna proovile ning heategevuslikus kohvikus kostitada end teatriinimeste valmistatud soolase ja magusaga.

Heategevuslik Jõulusahvri tulu – sissepääsutasudest, õnneloosist ja kohvikumüügist kogunev summa läheb tänavu MTÜle Peaasi noorte vaimse tervise programmi Peahea toetuseks.

Sahvrile kauplema on tulemas inimesi Eesti Draamateatrist, Rahvusooper Estoniast, Eesti Noorsooteatrist, Tallinna Linnateatrist ja VAT Teatrist, aga ka mitmeid vabakutselisi teatrikunstnikke, näitlejaid ja teatrisõpradest loomeinimesi.

Sahvri eestvedaja Kersti Heinloo: «Jõulusahver on saanud oodatud sündmuseks nii sellele osale teatrirahvast, kes oskab kuldsete kätega midagi ilusat valmis meisterdada, kui ka publikule, kes soovib osa saada mõnusast meeleolust ning osta mõne kauni ehte, maitsva hoidise või sooja sokipaari tuntud teatriinimeselt. Läbi aastate oleme sahvri tulust toetanud mitmeid heategevuslikke organisatsioone ja toonud helgust pimedasse talveaega, nii ka seekord.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles