SVETA BAAR SULGEB UKSED Eestvedaja Luke Teetsov-Faulkner annab selgitusi

Kultuuritoimetus
Copy
Sveta Baarist on sirgunud väärtust loov kultuurikiht, uusi korraldajaid ja peosarju.
Sveta Baarist on sirgunud väärtust loov kultuurikiht, uusi korraldajaid ja peosarju. Foto: Pressifoto

Sveta Baar sulgeb 1. jaanuaril uksed. 

Sveta Baar alustas vintage-poe ja baarina ning arenes aastatega armastatud klubiks ja kontserdipaigaks, üheks olulisemaks magnetiks tänaseks nii kohalike kui turistide seas ülipopulaarses Telliskivi asumis. Sveta on olnud kohtumiskoht erinevatele kogukondadele ning panustanud oluliselt eri rahvustest inimeste lõimumisse. Sveta Baarist on sirgunud väärtust loov kultuurikiht, uusi korraldajaid ja peosarju.

Lugematu arv üritusi ja kontserte tõi laiema tunnustuse ka rahvusvaheliselt ning sellega ka Liveurope liikmelisuse ning asta kontserdipaiga tiitlit Eesti Muusikaettevõtluse auhindadel. Aastavahetusel saab aga Sveta Baari aeg läbi. Muusikasõpru oodatakse veel viimased kuu aega külla.

«Täname külastajaid, töötajaid ja kõiki, kes on olnud ühel või teisel moel seotud,» teeb üks eestvedajatest Luke Teetsov-Faulkner kummarduse. «Kahjuks - olles otsekohene ja aus - ei ole meil tänases majanduspoliitilises olukorras võimalik jätkata ning me lihtsalt ei suuda võidelda rohkem. Oleme olnud alati missioonipõhised ning proovinud teha head asja. Toetanud kohalikke ja kogukonda, olnud põhimõttekindlad, kaasavad ja ausad. Need 6 aastat Balti Jaama alal olid äärmiselt huvitavad ja inspireerivad – Sveta on olnud kindlasti rohkem, kui lihtsalt üks baar. Paneme praegu uksed kinni, aga Sveta hing jääb elama edasi ning kes teab, mis tulevik toob. Praegu aga tahame tänada kõiki, kes meiega kõik need aastat olnud ja teinud. Suur aitäh teile!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles