Näitleja Jamie Foxx surmalähedasest kogemusest: seda ei sooviks vaenlaselegi

Kultuuritoimetus
Copy
Jamie Foxx Netflixi filmi «Päevane vahetus» esilinastusel.
Jamie Foxx Netflixi filmi «Päevane vahetus» esilinastusel. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency

Oscariga pärjatud näitlejat Jamie Foxxi tabas aprillis raske ja siiani avalikustamata terviserike. Kiiresti haiglasse toimetatud Foxxi seisund oli sedavõrd tõsine, et tema sõbrad ja pereliikmed palusid inimestel tema elu eest palvetada. Nüüd, umbes pool aastat hiljem, astus Foxx avalikkuse ette Critics Choice Associationi korraldatud üritusel ning kinnitas, et pääses napilt eluga, vahendab Hollywood Reporter.

Raske tervisliku katsumuse üle elanud Foxx pälvis tänavu ilmunud filmi «Matmine» eest auhinna ning tuli kohale seda ka vastu võtma, astudes lavale ilma abita. Küll aga teatas Foxx, et veel pool aastat tagasi poleks tal olnud võimalik lavale kõndida.

«Ma ei ole kloon! Paljud inimesed arvavad, et mind klooniti,» ütles Foxx naljatledes, kui Fairmount Plaza hotellis Vanguard auhinda vastu võttis. «Tore on siin olla. Ma hindan nüüd iga minutit oma elust, asjad on teisiti. Seda, mida ma läbi elama pidin, ei sooviks ma isegi kõige suuremale vaenlasele. See on väga raske, kui su elu on peaaegu läbi ja sa juba näed tunnelit. Mina nägin tunnelit, aga valgust küll mitte. Seal tunnelis oli jube palav. Ma ei tea, kuhu ma lähen. «Kurat, kas ma olen õiges kohas?» mõtlesin endamisi,» rääkis Foxx kõnes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles