Selgus näitleja Andre Braugheri surma põhjus

Kultuuritoimetus
Copy
Andre Braugher suri 61-aastaselt.
Andre Braugher suri 61-aastaselt. Foto: JMAZ / MPI / Capital Pictures

11. detsembril suri kõigest 61-aastaselt kahe Emmy auhinnaga pärjatud näitleja Andre Braugher. Kõige paremini teati Braugherit vaimukast politseisarjast «Brooklyn Nine-Nine», kus näitleja kehastas kapten Ray Holti. Nüüd on ka teada, mis oli Braugheri surma põhjus.

Madala hääletämbriga näitleja Andre Braugheri karjäär algas 80ndate lõpus. Oma esimese Emmy võitis ta 90ndatel rolli eest sarjas «Homicide: Life on the Street», teise Emmy pälvis ta 2006. aastal miniseriaali «Thief» eest, kus Braugher kehastas meistervaras Nick Atwaterit. Komöödiasarjas «Brooklyn Nine-Nine» mängis Braugher peaaegu kümme aastat ning teenis sellega neli Emmy nominatsiooni, kuid Holti roll talle võitu ei toonud. 

Braugheriga seriaalis «Brooklyn Nine-Nine» koos mänginud Terry Crews kirjutas pärast näitleja lahkumist sotsiaalmeedias: «Mul oli au sind tunda, sinuga koos naerda, koos töötada ja sinu asendamatut talenti jälgides kaheksat kuulsusrikast aastat jagada. See teeb haiget. Sa lahkusid meie hulgast liiga vara. Sa õpetasid mulle nii palju. Tänan sind sinu tarkuse, nõuannete, lahkuse ja sõpruse eest. Sügav kaastunne abikaasale ja perele sel raskel ajal. Sa näitasid mulle, milline näeb välja hästi elatud elu,» meenutas Braugherit sotsiaalmeedias «Brooklyn Nine-Nine'i» kaasstaar Terry Crews.​

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles