«Kinoteatri õhtuse vööndi» viimane saade jääb sobimatu sisu tõttu ära (24)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
«Kinoteatri õhtune vöönd»: Just on Tõnis Niinemets jooksnud vastu midagi, mis talle sportlikus mõttes üle jõu käib.
«Kinoteatri õhtune vöönd»: Just on Tõnis Niinemets jooksnud vastu midagi, mis talle sportlikus mõttes üle jõu käib. Foto: Kuvatõmmis

ETV peatoimetaja Urmas Oru otsusel on «Kinoteatri õhtuse vööndi» viimane saade eetrisse sobimatu ja see asendatakse saatega «Legende täis Estonia», kirjutab ERR

«Saate viimase monoloogi keskmes on Eesti Rahvusringhääling ja meie kolleegid, keda halvustatakse ja solvatakse nimeliselt ja isiklikul pinnal. ERRi tegevust on erinevatest aspektidest kritiseeritud pea igas eelnevas saatesarja osas, mistõttu on sellest veel omakorda ülevõimendatud ja osaliselt kuulujuttudele põhineva kontsentraadi esitamine täiesti põhjendamatu. Peatoimetajana leian, et saade ei vasta tegijate lubatule ning seepärast jääb see ka meie eetris näitamata,» põhjendas ETV ja ETV2 peatoimetaja Urmas Oru programmilist otsust.

Seniste saadete arvustust loe siit!

Lisaks halvustavale ja lahmivale lähenemisele sisaldab tekst hulgaliselt faktivigu ega puuduta laiemaid ühiskondlikke teemasid, erinevalt saatest varem läbi käinud teemadest, nagu alkoholi tarbimine või koduvägivald.

«Kasutades Kinoteatri enda poolt avasaates pakutud hea kommunikatsiooni lahendust, ütlen aitäh, Kinoteater senise koostöö eest, aga vabandust, see konkreetne saade ei sobi ETV eetrisse,» lisas Oru.

Kommentaarid (24)
Copy
Tagasi üles