KATASTROOF Raevunud vanemad nõuavad raha tagasi: maagiline Willy Wonka etendus osutus pettuseks (1)

Kultuuritoimetus
Uuendatud 29. veebruar 2024, 19:39
Copy
Sellel üritusel ei olnud Willy Wonka šokolaadimaagiast haisugi.
Sellel üritusel ei olnud Willy Wonka šokolaadimaagiast haisugi. Foto: Stuart Sinclair / Facebook

Glasgow's Šotimaal kogunesid rõõmsameelsed lapsevanemad koos oma väikeste põnnidega šokolaadimeister Willy Wonka teemalisele meelelahutusüritusele «Willy Wonka Experience». Suud magusaks saada lootnud perekonnad lahkusid ürituselt aga nördinult ja lausa pisarais, sest Roald Dahli lugudest tuttava maagilise muinasjututegelase asemel ootas neid ees paras õudusunenägu. Ja kommid said kohe otsa, vahendab Mail Online.

Külastajatele sai ruttu selgeks, et ürituse korraldanud House of Illuminati üritas igal võimalikul moel raha kokku hoida. Korraldaja ise väidab, et nad tegelevad tavaliste ürituskohtade muutmisega maagilisteks maailmadeks, kuhu külastajad saavad sisse minna. «Willy Wonka Experience» sellele kirjeldusele aga kaugeltki ei vastanud.

Glasgow's Box Hubi hoones toimunud šokolaadipidu meelitas ligi suure hulga perekondi. Lubatud värvikirev universum, kus kõik unelmad täituvad, osutus hoopis kurvaks halliks ruumiks, mis oli täidetud plastmassist seentega ning tehisaru loodud plakatitega. Vaata The Independenti videost, kui palju erines reklaam sellest, mida külastajatele päriselt pakuti!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles