ISAS PETTUNUD Tom Cruise'i 18-aastane tütar Suri võttis uue nime (2)

Kultuuritoimetus
Uuendatud 18. mai 2024, 16:40
Copy
Tom Cruise kandmas tütar Suri Cruise'i 2012. aastal, kui Suri oli kaheksa-aastane.
Tom Cruise kandmas tütar Suri Cruise'i 2012. aastal, kui Suri oli kaheksa-aastane. Foto: AFP PHOTO / Mehdi Taamallah / Scanpix

Hollywoodi staarnäitleja Tom Cruise'i 18-aastane tütar Suri Cruise on oma nime muutnud. Suri töötab nimelt samuti näitlejana ning osaleb Broadway lavastuses «Head Over Heels», kuid etenduse kavas on tema nimeks märgitud Suri Noelle. Väidetavalt on Suri enda isas pettunud, sest Tom Cruise on tema elust juba kümme aastat eemal olnud.

Usutakse, et Tom Cruise ja 2006. aastal sündinud Suri Cruise ei ole teineteist juba üle kümne aasta näinud ega omavahel õieti suhelnud. Suri Cruise'i ema on Tom Cruise'i teine abikaasa Katie Holmes, kellega Cruise abiellus 2006. aastal. Paar lahutas 2012. aastal.

Väidetavalt tahab Suri Cruise katkestada kõik sidemed võõrandunud isaga ning nime muutmine Suri Noelle'iks on veel üks sümboolne samm selle suunas. Uue nimega Noelle avaldab Suri see-eest austust oma emale Katie Holmesile, kelle keskmine nimi on Noelle.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles