Matthew Perry surmaga seoses on alanud politseiuurimine (1)

Kultuuritoimetus
Uuendatud 22. mai 2024, 12:30
Copy
«Sõprades» Chandler Bingi kehastanud Matthew Perry surnukeha leiti tema kodu mullivannist ja surma põhjustas lahkamise järgi ketamiin.
«Sõprades» Chandler Bingi kehastanud Matthew Perry surnukeha leiti tema kodu mullivannist ja surma põhjustas lahkamise järgi ketamiin. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/Scanpix

Komöödiasarjast «Sõbrad» tuntud näitleja Matthew Perry suri eelmise aasta oktoobris. Perry surnukeha leiti tema Los Angelese kodu mullivannist. Lahkamisel tehti kindlaks, et näitleja surma põhjustas ketamiin, mida Perry oli hakanud kasutama depressiooni ja ärevuse raviks. Surm tundub hästi ära seletatud, kuid sellele vaatamata on Los Angelese politsei alustanud uurimist.

Nimelt loodavad võimud välja uurida, kust pärines ketamiin, mida Perry enne surma võttis. Koroneri hinnangul ei olnud Perry organismist leitud ketamiin osa temale määratud ravikuurist. Uurijad on hakanud küsitlema inimesi, kellel võiks Perry tarvitatud ketamiini päritolu kohta mingit infot olla, ütlesid allikad ABC Newsile. Kedagi praeguse seisuga arreteeritud ei ole, kuid on põhjust järeldada, et Perry omandas ketamiini illegaalsel teel.

Perry maadles suure osa elust sõltuvuse ja vaimse tervise muredega, mis põhjustasid hulgaliselt terviseprobleeme. Perry andis 2022. aastal välja memuaarid «Sõbrad, kallimad ja suur hirmus asi», milles meenutas maailma armastatuima komöödiasarja tegemist, aga ka kriitilisi perioode enda elus, kui alkoholi- ja uimastisõltuvusest tekkinud vaegused temalt peaaegu elu võtsid. Perry suri 54-aastaselt.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles