Räppar Sean Combsi vägivalla ohver Cassie: ma taastun elu lõpuni

Kultuuritoimetus
Uuendatud 23. mai 2024, 18:21
Copy
Punasele vaibale tuldi säravate naeratustega, kuid CNNi avalikustatud video tõestab, et suletud uste taga koges Sean Combsi kallim Cassie jõhkrat vägivalda.
Punasele vaibale tuldi säravate naeratustega, kuid CNNi avalikustatud video tõestab, et suletud uste taga koges Sean Combsi kallim Cassie jõhkrat vägivalda. Foto: Jewel Samad / AFP / Scanpix

Eelmisel nädalal avalikustas CNN turvakaamera salvestise 2016. aastast, mis kujutab superstaar Sean Combsi ehk Diddyt peksmas hotelli koridoris oma toonast kallimat Casandra Venturat ehk Cassiet, kes Diddy juba eelmisel aastal väärkohtlemise ja vägistamise eest kohtusse kaebas. Cassie vaikis mõnda aega pärast video ilmumist, kuid nüüd postitas ta sotsiaalmeediasse liigutava teadaande.

Enne Cassie teadaannet jõudis tehtu eest avalikult vabandada ka Diddy, kes postitas Instagrami üürikese ja mitte eriti veenva video. «Mul läheb süda pahaks selle pärast, mida ma tegin. Mul on nüüd halb olla,» kostis Diddy ning lisas, et käis võõrutusravil ja osaleb nüüd teraapias.

Cassie see-eest tänas oma sõpru, perekonda ja avalikkust toe eest, mis talle on nüüd osaks saanud. Olgu märgitud, et enne video ilmumist ütles Diddy, et Cassie on valetaja ning sõlmis temaga kohtuvälise rahalise kokkuleppe. «Minu suunas voolanud armastus on loonud koha, kus noorem mina saab rahuneda ja end turvaliselt tunda, aga see on  alles algus,» lisas Cassie. «Koduvägivald ON probleem. Selle tagajärjel sai minust selline inimene, nagu ma poleks osanud ise ette kujutada. Tänu tõsisele vaevale on mul nüüd parem, aga ma jään oma minevikust taastuma elu lõpuni.»

Cassie palus inimestel ainult oma süda avada ning uskuda ohvreid juba esimesel korral. «Selleks on vaja suurt julgust, et rääkida tõtt olukorra kohta, milles sa olid täiesti jõuetu,» kirjutas Ventura.

Tagasi üles