Brad Pitt täiesti murtud: 18-aastane tütar ütleb lahti nimest Pitt

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Brad Pitt koos lastega 2014. aastal Angelina Jolie lavastatud filmi «Unbroken» esilinastusel.
Brad Pitt koos lastega 2014. aastal Angelina Jolie lavastatud filmi «Unbroken» esilinastusel. Foto: Matt Sayles/Invision/AP

Kui alles hiljuti kõlas uudis, et Tom Cruise'i täisealiseks saanud tütar Suri Cruise otsustas muuta oma perekonnanime Suri Noelle'iks, siis nüüd on sama valiku teinud ka Brad Pitti tütar Shiloh Jolie-Pitt, kes soovib saada lihtsalt Shiloh Jolie'ks. Shiloh Jolie-Pitt tegi avalduse nime muutmiseks 27. mail, oma 18. sünnipäeval. Brad Pitt on sellest aga täiesti löödud. 

Brad Pittile lähedane isik ütles ajakirjale PEOPLE, et Brad Pitt on oma tütre soovist teadlik ning selle pärast endast väljas.

«Ta teab, et Shiloh ei kasuta enam nime Pitt. Bradi jaoks oli tütre sünd elu rõõmsaim hetk. Ta tahtis alati tütart,» kommenteeris allikas. «Meenutused, et ta on oma lapsed kaotanud, pole olnud Bradi jaoks kerged. Ta armastab oma lapsi ja igatseb neid. See on väga kurb. Ta on koos Inesiga praegu õnnelik, aga lastest kaugel olemine tekitab talle piina.»

Shiloh Jolie-Pitt koos ema Angelina Joliega Roomas Maneskini kontserdil.
Shiloh Jolie-Pitt koos ema Angelina Joliega Roomas Maneskini kontserdil. Foto: Barbara Amendola/ipa / ipa-agen / Scanpix

Inesi all viidatakse Brad Pitti praegusele kallimale Ines de Ramonile.

«Ta armastab oma lapsi jätkuvalt väga,» ütles PEOPLE'ile teine allikas. «Kogu protsess on perekonnale äärmiselt keeruline olnud.»

Brad Pittil on Angelina Joliega kuus last: 22-aastane Maddox, 19-aastane Zahara, 18-aastane Shiloh, 20-aastane Pax ning 15-aastased kaksikud Knox ja Vivienne.

Tagasi üles