Nublu püstitas Spotifys rekordi

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Mai lõpus ilmus Spotifysse nublu ja maria kallastu uus laul, mis kogus juba ilmumispäeval märkimisväärse arvu kuulamisi.
Mai lõpus ilmus Spotifysse nublu ja maria kallastu uus laul, mis kogus juba ilmumispäeval märkimisväärse arvu kuulamisi. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

31. mail ilmus ülemaailmsele muusika voogedastusplatvormile Spotify räppar nublu ja laulja maria kallastu uus lugu «Push It», mis kogus juba esimesel päeval tervelt 21 561 kuulamist.  Sellega püstitas nublu olulise rekordi, vahendab Eesti Ekspress.

Eestis registreeritud Spotify kontode arvestuses pole ühtegi laulu avapäeval sama palju kuulatud. Eesti lauludest on 20 000 kuulamiseni murdnud ilmumispäeval ainult meie hiljutine eurolaul, 5MIINUSE ja Puuluubi «(nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi». Välismaa lauludest on esimesel päeval Eestis üle 20 000 kuulatud Itaalia rokkansambli Måneskin laulu «Zitti e buoni».

Laul «Push It» kogus märkimisväärse arvu kuulamisi ka välismaal. Kui arvestada ka kuulamisi välismaal, kuulati nublu ja maria kallastu laulu esimesel päeval Spotifys 46 000 korda. Värskelt püstitatud rekordi üle tasub uhke olla, kuid kindlasti peab arvestama, et Eestis on Spotify kasutajate arv iga aastaga suurenenud ja praegu on Eestis loodud Spotify kontosid rohkem kui varem.

Kuula kindlasti, mida rääkis maria kallastu Postimehe kultuuritoimetuse taskuhäälingus «Kultuuris kuum», mida muusik külastas oktoobris.

Tagasi üles