Oodatud raamat paljastab tõe Beckhamitest: nende abielu on õnnetu ärisuhe

Kultuuritoimetus
Uuendatud 17. juuni 2024, 17:53
Copy
David ja Victoria Beckham.
David ja Victoria Beckham. Foto: Robert Bell / INSTARimages / Scanpix

Järgmisel nädalal ilmub inglise keeles David Beckhamist ja Victoria Beckhamist põhjalik raamat «The House of Beckham», mille autoriks on Suurbritannia üks edukamaid elulookirjutajaid, endine BBC ajakirjanik Tom Bower. Raamatust avaldatud katkendite järgi ei ole Beckhamite abielu kaugeltki roosiline, sest David Beckhami kunagine väidetav salasuhe Hollandi modelli Rebecca Loosiga on nende vahele tekitanud sügava mõra. Boweri sõnul on nende abielu praegu lihtsalt ärisuhe.

Peatselt ilmuva raamatu järgi on Beckhamid vastastikuses «meediasõjas» sellest saati, kui hakkasid levima kuulujutud David Beckhami tulisest armusuhtest hollandlasest kaunitariga.

Beckhamite vahele voolas sappi, mis tilkus edasi Beckhamite publitsistideni, kes hakkasid teineteisega võistlema, selle asemel et oma klientide huvides koostööd teha. Bower selgitab raamatus, et David Beckhami publitsist hakkas söötma kollasele meediale negatiivseid lugusid Victoria kohta ning sama tegi Victoria publitsist David Beckhami kohta. 

Tom Boweri raamat «The House of Beckham» lubab avaldada kogu tõe Beckhamite pealtnäha roosilise abielu kohta.
Tom Boweri raamat «The House of Beckham» lubab avaldada kogu tõe Beckhamite pealtnäha roosilise abielu kohta. Foto: Raamatukaas

David Beckhami ja abikaasa Victoria lahingud jätkusid 2016. aastal, kui David töötas Miamis ning Victoria tegeles oma moebrändi üles ehitamisega, püüdes samal ajal Londonis laste eest hoolitseda. «Tol aastal Londoni moenädala ajal palus Victoria Davidil tulla Londonisse õhtusöögile. Aga pidustuste lõpus soovis naine, et David oleks jäänud Ameerikasse,» kirjutab Bower. «Kõlasid sosinad, et nende vahel oli sõimusõnadega vürtsitatud tüli.»

David ja Victoria Beckham.
David ja Victoria Beckham. Foto: Shutterstock

Sarnane vaidlus toimus 2017. aastal Glastonburys, kui David pidutses kella viieni hommikul modellidega ning Victoria järgmisel päeval samuti festivalile saabus. «Ta oli raevunud, et David ühelegi telefonikõnele polnud vastanud. Lõpuks ilmus David välja. Sekunditega olid nad vihaselt tülis.»

Boweri raamat kirjeldab Beckhamite suhet täiesti vastupidiselt sellele, mida kujutab möödunud aastal Netflixi ilmunud doksari «Beckham». Tõenäoliselt oligi dokumentaal mõeldud Beckhamite abielule positiivset kuvandit looma. Vaatamata lugematutele probleemidele, on Beckhamid ühiselt otsustanud avalikkuse ees koos püsida ning luua rahva ees illusiooni õnnelikust perekonnast. «Nad jäid oma brändi toetamiseks kokku,» väidab Bower.

David ja Victoria Beckham.
David ja Victoria Beckham. Foto: Steve Ross / Capital Pictures / Scanpix

Tom Bower tegi raamatu kokku panemisel põhjalikku uurimustööd ning pani kirja rea paljastusi, mis seavad Beckhamite pealtnäha roosilise suhte tõsise küsimärgi ette. Autor Tom Bower on varasemalt kirjutanud paar tosinat elulooraamatut, sealhulgas Tony Blairist ja Boris Johnsonist.

David ja Victoria Beckham on olnud paar üle 25 aasta ja neil on neli last: Brooklyn, Romeo, Cruz ja Harper. Kõlakad David Beckhami salajasest armusuhtest hakkasid levima 2007. aastal, kolm aastat pärast väidetava salasuhte algust. Toona ütles Victoria: «Ma ei hakka valetama, see oli raske aeg. Mina ja David saime sellest koos üle. Keegi pole öelnud, et abielu on lihtne. Tee peal on alati auke. Aga me oleme kõigest tugevama ja õnnelikumana välja tulnud. Praegu on asjad paremad, kui alguses abielludes olid. Pärast kõiki neid aastaid saame me koju tulla ja lihtsalt koos naerda.»

Tagasi üles