Metallica kontserdil suri fänn, kes tuli kanderaamil välja lükata

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Metallica laulja James Hetfield.
Metallica laulja James Hetfield. Foto: EPA/Mariscal
  • Hukkunud mees viidi fännitsoonist välja kanderaamil ja tema elu ei õnnestunud päästa.
  • Kontsert toimus 23. augustil Edmontonis Kanadas.
  • Metallica tegi kontserdi ajal surnud fänni auks sotsiaalmeedias liigutava postituse.

Ameerika hevibänd Metallica avaldas liigutavalt austust fännile nimega Lorne, kes suri eelmisel nädalal traagiliselt Metallica kontserdi ajal.

Metallica austaja Lorne suri Edmontonis Kanadas toimunud kontserdi ajal, kui teda tabas terviserike. Bändi ei jätnud juhtunu ükskõikseks ning Metallica otsustas sotsiaalmeediasse postitada järelhüüde Lorne'ile, kes suri oma lemmikbändi kuulates. Kontsert toimus 23. augustil.

«Reede õhtul, 23. augustil Edmontonis kaotasime Metallica pere liikme kontserdi ajal. Ta suri terviseprobleemide pärast. Lahkus oma maisest kehast ja suundus järgmisele seiklusele. Alati on kurb, kui surm aset leiab. Meid liigutab, et ta veetis oma viimased, loodetavasti toredad hetked meiega. «Tunneme kaasa «Viiking» Lorne'i perele ja sõpradele. Armastuse ja austusega, Metallica.» kirjutas bänd järelhüüdes.

Lorne'i sõber Erika kirjutas tragöödia kohta Facebookis Metallica fännigrupis. Ta selgitas, et Lorne toimetati fännitsoonist kanderaami peal välja ning talle tehti «agressiivset» kunstlikku elustamist.

«Ta oli kõige lahkem hing. Me kutsusime teda Viikingiks. Jääme temast hirmsasti puudust tundma. Pange Metallica laul peale ja tõstke tema auks klaas,» kirjutati postituses hukkunu mälestuseks.

Metallica esitleb praeguse tuuriga oma 2023. aasta albumit «72 Seasons». Igas linnas mängitakse kaks kontserti.

Märksõnad

Tagasi üles