KRÕBE VÄRK Oasise piletite hinnad on soolased, aga nõudlus meeletu

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Et tuur välja kuulutada, astusid Liam Gallagher ja Noel Gallagher juba uute fotode jaoks kaamera ette. Viimati esinesid nad koos 2009. aastal.
Et tuur välja kuulutada, astusid Liam Gallagher ja Noel Gallagher juba uute fotode jaoks kaamera ette. Viimati esinesid nad koos 2009. aastal. Foto: SIMON EMMET/FEAR PR/HANDOUT
  • Kõige kallimad Oasise piletid Wembleys ulatuvad poole tuhande naelani.
  • Oasis kuulutas välja veel kontserte, sest nõudlus on meeletu.
  • Piletid lähevad peagi müüki.

Esmaspäeval andis Briti rokkbänd Oasis teada plaanist jälle kokku tulla, et anda 2025. aastal 14 kontserti Suurbritannias. Huvi tuuri vastu osutus sedavõrd suureks, et Oasis tegi uue teadaande seoses plaanitavate kontsertidega. Samuti on nüüd teada, kui palju piletite eest välja peab käima.

Kui Birmingham City ülikoolis ennustati, et Oasise vennad Liam ja Noel Gallagher võivad 14 kontserdiga kumbki panna taskusse 50 miljoni naela ringis, siis tundub see täiesti usutava hinnanguna, pidades silmas piletihindu. Wembley kontsertide piletihinnad algavad 74,25 naelast ja kõige kallimad piletit maksavad rohkem kui pool tuhat naela ehk üle 600 euro, aga selle hinna sisse mahub ka kontserdieelne pidu.

Bändi kodulinnas Manchesteris on piletite hinnad soolasemad. Kõige odavamad piletid maksavad 148,50 naela ning saadaval on ainult seisukohad. Wembleys maksavad seisukohad 151,25 naela ning Cardiffis ja Edinburghis 150 ja 151 naela. Kõige odavamad istekohad Šotimaal maksavad 74 naela ja Cardiffis 73 naela.

Kõige odavamalt saab Oasist kuulama minna Dublini Croke Parkis, kus piletite hinnad algavad 72,80 naelast ehk 86,50 eurost.

Pileteid ei ole veel müüki pandud, kui nõudlus paistab sedavõrd suur, et Oasis kuulutas välja veel kolm kontserti lisaks esialgu välja kuulutatud 14 kontserdile. 

Noel Gallagher andis X'is teada, et bänd esineb Suurbritannias veel 16. juulil Heaton Parkis, 30. juulil Wembleys ning 12. augustil Edinburghis. Viimati esines Oasis Prantsuse muusikafestivalil Rock en Seine 2009. aastal.

Tänavakunstnik Snow Graffiti Scott lõi Manchesteris tänavamaali, mis kujutab Liam ja Noel Gallagheri.
Tänavakunstnik Snow Graffiti Scott lõi Manchesteris tänavamaali, mis kujutab Liam ja Noel Gallagheri. Foto: EPA/ADAM VAUGHAN
Tagasi üles