TRAGÖÖDIA JACKSONITE PEREKONNAS Õllesummeri peakorraldaja: oleme terve hommiku suhelnud Jacksonite perega (1)

Copy
Michael Jacksoni vend, Jacksonsi liige Tito Jackson suri 70-aastaselt. Järgmisel aastal pidi ta sõitma Eestisse Õllesummerile esinema.
Michael Jacksoni vend, Jacksonsi liige Tito Jackson suri 70-aastaselt. Järgmisel aastal pidi ta sõitma Eestisse Õllesummerile esinema. Foto: PA Wire / PA Images

15. septembril suri 70-aastaselt The Jacksonsi liige ja Michael Jacksoni vend Tito Jackson, kes pidi Jacksonsiga esinema järgmise aasta Õllesummeril. Õllesummer avaldab sügavat kaastunnet kogu Jacksonite perekonnale.

Täna sai teatavaks, et legendaarse The Jacksonite bändi üks vendadest, Tito Jackson suri ootamatult. The Jacksons pidi esinema esimest korda Baltikumis 2. augustil 2025 Õllesummeri festivali raames.

Esialgse info järgi suri Tito Jackson infarkti tagajärjel autoroolis.

Õllesummeri peakorraldaja Sten-Erik Jantson ütles: «Oleme terve tänase hommiku suhelnud management'i ja perega. Oleme kogu meie tiimi poolt avaldanud sügavat kaastunnet kogu Jacksonite perekonnale ja mõistame, et sellises šokis ja sügavas leinas on raske teha otsuseid, mis saab edasi.»

Jantson jätkab: «Kogu meie tiim ootab ametlikku avaldust nii bändi edasise tegevuse kohta kui pere seisukohta. Jackson 5 pärand elab kindlasti oma suures hiilguses edasi, aga millisel moel neid tulevikus lavalaudadel näeme, seda näitab aeg. Legendaarsest bändist on täis elujõudu veel kolm venda Jermaine, Jackie ja Marlon. Tito ja Michael laulavad nüüd eredate tähtedena taevastel lavalaudadel,» lisas Jantson.

Seniks on artisti Õllesummeri esinemine pandud ootele. Õllesummeri pere on sügavas leinas koos Jacksonite perega. Festival lubab kohe uut infot anda, kui peaks selguma, millised on Jacksonite tulevikuplaanid venna kaotamise valguses.

Tagasi üles