Trikimehest sai trellimees: Eestis elanud ja äri ajanud «Jackassi» staar arreteeriti

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Aastaid uimasti- ja alkoholisõltuvusega maadelnud Bam Margera jäi joobes sõitmisega vahele, rikkus katseaja tingimusi ning tunnistas kohtunikule oma süüd.
Aastaid uimasti- ja alkoholisõltuvusega maadelnud Bam Margera jäi joobes sõitmisega vahele, rikkus katseaja tingimusi ning tunnistas kohtunikule oma süüd. Foto: imago images / Future Image
  • Bam Margera jäi joobes peaga sõitmisega vahele.
  • Televisioonist tuntud trikitaja oli oma venna ründamise pärast juba katseajal.
  • Margera tunnistas kohtuniku ees end süüdi ning nimetas seda õnnistuseks.

Telesaatest «Jackass» tuntud trikitaja ja rulaäss Bam Margera, kes aastaid tagasi ka Eestis äri ajas ning siin isegi elas, võeti Pennsylvanias vahi alla.

Joobes peaga sõitnud Margeral oli juba katseajal seoses oma venna ründamisega 2023. aastal ning rikkus teoga katseaja tingimusi.

Läbi aastate alkoholi- ja uimastisõltuvusega maadelnud Margerale esitati 16. septembril süüdistus joobes peaga juhtimises ning ta tunnistas end süüdi. 

«Ma tahan tänada selle olukorra eest,» ütles Margera kohtunikule. «Nüüd saan oma elu korda teha. See on nagu peidetud õnnistus.»

Kohtust väljudes kostis rulataja, et ta on olnud uimastite ja alkoholiga nii raskel teel, et tal oligi vaja põhja jõuda, et miski muutuda saaks. «Nüüd olen õigel teel,» ütles teletäht.

Pärast viimast vahistamist ütles tema järelvalveametnik Bradford Griffith, et Margera ei olnud suutnud järgida raviplaani, mis talle ette nähtud oli, ja mees kujutavat endast ohtu kaasinimestele ning iseendale.

Margera oli joobes peaga sõites juba katseajal, sest 2023. aasta aprillis oli tema pere Pennsylvania kodus intsident, kus ta läks kallale oma vennale ning ähvardas oma teisi pereliikmeid.

Bam Margera vend Jess väitis, et Bam peksis vastu tema magamistoa ust, kirjutas ähvardava kirja, urineeris köögis kraanikaussi, karjus tema peale ning virutas talle vasut pead. Jessi sõnul olevat Bam ähvardanud kõiki majas olevaid inimesi tappa ning maha lasta oma vanemad Aprili ja Phili.

Siis põgenes ta metsa, kuid tuli peagi tagasi ning lasi ennast vahistada.

Bam on hetkel vahi all ning ootab karistust joobes peaga sõitmise eest.

Bam Margera endised sõbrad «Jackassist» on aastate jooksul korduvalt väljendanud muret Bami sõltuvusprobleemide ning vaimse tervise pärast. Aeg-ajalt on Margera näidanud paremuse märke, kuid siis vajunud jälle oma deemonite küüsi, mis hakkasid tema üle võimust võtma pärast sõber Ryan Dunni surma 2011. aastal. 

2016. aastal sai trikimees Bam Margera Eesti e-residendiks ning ajas 3D-printimise eksperdi Taavi Kikasega ühist äri.

Tagasi üles