TÄIELIK TÜNG Menusarja fännidele lubati kuninglikku balli, pakuti aga stripparit ja nukrat viiulikääksutajat

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Nukker hetk Bridgertoni ballilt, mis pidi olema maagiline ja unustamatu üritus teatri ja elava muusikaga, kuid oli midagi sootuks muud.
Nukker hetk Bridgertoni ballilt, mis pidi olema maagiline ja unustamatu üritus teatri ja elava muusikaga, kuid oli midagi sootuks muud. Foto: Rachel Eaton @ Realta / X

Michiganis Ameerikas peetud eksklusiivne Bridgertoni ball oli hoopis kuninglik katastroof ning piletile sadu dollareid kulutanud inimesed nõuavad nüüd raha tagasi. Sotsiaalmeedias levivatelt fotodelt on näha, et ajaloolise seriaali austajaid tervitasid hoopis strippar, kokatädid ning kommimüüjad.

Pühapäeval toimunud ürituse korraldajad lubasid, et «Bridgertoni» fännidel avaneb võimalus astuda regendiajastu Inglismaale ning saada õhtu täis peensusi, graatsiat ning ajaloolist sarmi. Populaarsest Netflixi seriaalist inspireeritud ürituse piletihinnad ulatusid 150 dollarist tervelt tuhandeni.

Kirjelduse põhjal ootasid külastajad, et neid viidaks maagiliselt mitu sajandit tagasi ja lastaks tantsima ballile, millest oskaks ainult und näha, kuid üritus osutus lihtsalt magedaks ja masendavaks. Üritus toimus Detroidi muidu viisakas Harmonie Clubis ning pidi esialgu toimuma augustis, kuid lükkus siis edasi 22. septembrile.

«Mitte midagi ei olnud seal teha. Inimestel oli igav, kõik vahtisid lihtsalt telefoni,» kirjutas üks pettunud külastaja sotsiaalmeediaplatvormil X. Tüssatud inimesed nõudsid pärast üritusel käimist raha tagasi, olles osa saanud õhtust, kus kohalikud müüjad äritsesid Jaapani KitKati šokolaadidega, toitu pidi sööma papptaldrikute pealt ning seinu oli kaunistatud Google'ist alla laetud piltidega.

«Kirjelduses öeldi, et tuleb «Bridgertoni»-teemaline sündmus. Kuuleme klassikalist muusikat, saame hea õhtusöögi ning näeme etendust. Pidime ka saama igasugu auhindu. Aga kui sisse astusime, valitses seal täielik tühjus,» selgitas üks osaleja uudistekanalile WXYZ-TV.

Sotsiaalmeedias jagatud fotolt on näha, et muusikat esitas üksainus morni olemisega viiulimängija.

Võrdluseks, selline näeb välja Netflixi sari «Bridgerton»:

«Bridgerton»
«Bridgerton» Foto: Netflix
«Kuninganna Charlotte» laiendab «Bridgertoni» kuninglikku maailma kireva eellooga.
«Kuninganna Charlotte» laiendab «Bridgertoni» kuninglikku maailma kireva eellooga. Foto: Netflix

«Seal oli täielik kaos,» ütles üks teine osaleja. «Isegi meie pileteid ei piiksutatud läbi.»

Redditis kirjutas üks külastaja: «Lahkusime oma perega just Bridgertoni ballilt. See oli täiesti KOHUTAV. Kuskil istuda ei olnud. Toimumispaik oli kena, aga sisustus oli hõre ja täiesti odav. See ei olnud isegi «Bridgertoniga» seotud! Maksime 400 dollarit piletite eest, et saada täiesti jama kogemus!»

Erilist tähelepanu äratas tantsima palgatud strippar:

Ürituse korraldaja Uncle N Me LLC tegi WXYZ kanalile teisipäeval teadaande, milles ütles: «Me mõistame, et kõik inimesed ei saanud sellist kogemust, mida nad lootsid pühapäeva õhtul Harmonie Clubis saada. Selle eest me palume siiralt vabandust. Meie eesmärk oli pakkuda maagilist õhtut, aga me tunnistame, et korraldusega seotud väljakutsed mõjutasid mõne külastaja rahulolu. Me võtame nende puudujääkide pärast täieliku vastutuse. Palun teadke, et me töötame selle nimel, et arvestada kõikide muredega ning kindlaks teha, et külastajad saavad selle nauditava kogemuse, mida nad väärivad. Teeme kõik enda võimuses, et olukord heastada.»

Tagasi üles