Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

TÕELINE KOLETIS Prokurörid võtavad asja pulkadeks: mis toimus Diddy mitmepäevastel seksipidudel? (1)

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Hetk ühest Diddy kuulsamast peost White Party, kus osales ka noor Leonardo DiCaprio. On teada, et Diddy pidudel käis palju staare, kuid praegu on spekulatsioon, kui palju teati illegaalsetest seksimaratonidest, mida Diddy glamuuri varjus korraldas.
Hetk ühest Diddy kuulsamast peost White Party, kus osales ka noor Leonardo DiCaprio. On teada, et Diddy pidudel käis palju staare, kuid praegu on spekulatsioon, kui palju teati illegaalsetest seksimaratonidest, mida Diddy glamuuri varjus korraldas. Foto: Globe Photos via ZUMA Press Wire
  • Prokurörid koostasid 14 lk dokumendi, mis kirjeldab Diddy pidudel toimunud seksimaratone.
  • Sean Combsi ehk Diddy kurikuulsatest pidudest võttis osa palju kuulsusi.
  • Seksimaratonide korraldamiseks kasutas muusik väljapressimist ja vägivalda.

Superstaar Sean Combsile ehk Diddyle on esitatud süüdistused väljapressimises ning seksiga kaubitsemises. Politsei huviorbiiti sattus muusik seoses oma kurikuulsate pidudega, kus lisaks ohtrale uimastitarvitamisele korraldas Diddy mitmepäevaseid seksimaratone ehk freak off'e, nagu võimukas muusik armastas neid ise nimetada.

Varem on politsei juba kirjeldanud, et Combs oli oma tegevuses võrreldav Jeffrey Epsteiniga ning haarangu käigus leiti tema kodust tuhat pudelit beebiõli ning 784 dildot. Pärast Combsi vahistamist on sotsiaalmeedias hakatud tagasi viitama teleintervjuudele, kus Combs vihjas julgesti oma pidudel toimuvale (rääkides muu hulgas naiste luku taha panemisest).

Samuti arutletakse tagantjärele, milliseid kuulsusi Combsi pidudel kõige sagedamini nähti. Näiteks on levima hakanud video, kus häiritud Denzel Washington lahkub varakult ühelt Diddy peolt, samuti oli üheks muusiku külaliseks Leonardo DiCaprio. Kui palju kuulsused olid teadlikud Combsi korraldatud seksimaratonidest, jääb praegu spekulatsiooniks.

Sketš Sean Combsist kohtus.
Sketš Sean Combsist kohtus. Foto: REUTERS / Jane Rosenberg / Scanpix

Prokurörid panid 16. septembril arreteeritud muusikatähe kuritegude selgitamiseks kokku 14 lehekülje pikkuse dokumendi, mis laskuvad Combsi korraldatud seksipidude kirjeldamisel häirivatesse detailidesse. Süüdistuses on rõhutatud, et ülirikas Combs ja tema kaaslased kasutasid ärilist võimu ja prestiiži ära, et ähvardada ning meelitada naissoost ohvreid Combsi orbiidile, sageli teeskluses, et naistel võiks temaga tekkida romantiline suhe.

Sean Combsi ehk Diddy netovara ulatub miljardini.
Sean Combsi ehk Diddy netovara ulatub miljardini. Foto: PI via ZUMA Press Wire

Dokument selgitab, et töötajate ja tuttavate abiga toimetas Combs seksitöötajaid üle osariigipiiride ning teistestki riikidest kohale. Siis kasutas muusik jõudu ning väljapressimist, et sundida ohvreid osalema pikkades seksaktides meessoost seksitöötajatega. Selliseid ähvardustega korraldatud üritusi nimetas Combs freak off'ideks. Muusikul oli kombeks neid seksimaratone läbi kaamerasilma pealt vaadata ning samal ajal masturbeerida. Ta võttis need ka salaja linti, sest see võimaldas Combsil hiljem sundida oma ohvreid vaikima.

Diddy koos endise tüdruksõbra Cassiega, kes hiljem süüdistas lauljat vägistamises ning vihjas ka ise seksimaratonidele, mida Diddy oma pidude ajal korraldab. 
Diddy koos endise tüdruksõbra Cassiega, kes hiljem süüdistas lauljat vägistamises ning vihjas ka ise seksimaratonidele, mida Diddy oma pidude ajal korraldab. Foto: Charles Sykes / AP

Need seksimaratonid toimusid regulaarselt ning kestsid mõnikord mitu päeva. Sellises seksimaratonis võis korraga osaleda mitu seksitöötajat ning Combs jagas laiali erinevaid illegaalseid uimasteid, et ohvrid kuuletuks ja teeks, mida ta nõuab.

Dokumendi järgi kogesid ohvrid Combsi käe läbi füüsilist, emotsionaalset ja verbaalset väärkohtlemist. Oma ohvrite kontrollimiseks ähvardas Combs vägivallaga, lubas ohvritele karjääri, ähvardas neid rahalisest abist ilma jätta, esitas nõudmisi nende väljanägemisele, jälgis nende meditsiinilisi andmeid, vastutas ise nende elukoha eest ning andis neile uimasteid.

Seksimaratonidest tegi Combs videoid, kuid ei öelnud ohvritele, et neid ka filmitakse. Seksimaratonide ajal oli ärimehel ja muusikul kombeks ohvreid lüüa, asjadega loopida ning juukseidpidi tirida. Need rünnakud põhjustasid ohvritele vigastusi, millest paranemine võis nädalaid aega võtta. Combs ähvardas ohvreid, et nad võivad karjäärist või sissetulekust ilma jääda, kui nad keelduvad seksimaratonil osalemast. Pärast seksimaratone anti ohvritele tilgutiga vedelikke, et aidata neil uimastite tarbimisest ja füüsilisest väsimusest taastuda.

Sean Combs
Sean Combs Foto: MIKE BLAKE

Süüdistuse kohaselt ei korraldanud neid seksipidusid ainult Combs. Sellega olid seotud ka kõrgetel kohtadel järelevaatajad, turvamehed, teenijad, isiklikud assistendid ja teised Combsi ettevõtte töötajad. Combsi ümbritsevad inimesed tegelesid näiteks hotellitubade broneerimisega, beebiõli ja teiste vahendite tellimisega ning koristamisega, kui seksimaratonid lõppenud olid.

Tagasi üles