Esinemisega lõpparve teinud Elton John tegi fännidele ootamatu üllatuse

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Superstaar Elton John koos laulja Dua Lipaga, kes on koos teinud laulu «Cold Heart».
Superstaar Elton John koos laulja Dua Lipaga, kes on koos teinud laulu «Cold Heart». Foto: REUTERS/Mario Anzuoni

Eelmisel suvel oma hüvastijätutuurile punkti pannud Elton Johnil oli varuks magus üllatus kõigile, kes olid tulnud kuulama ühe hoopis teise laulja kontserti. Sellega andis John ühtlasi märku, et ta on ilusti paranenud silmapõletikust, mis teda hiljuti kimbutas.

77-aastase Elton Johni hüvastijätutuur «Farewell Yellow Brick Road» kestis tervelt viis aastat ning lõppes kahe kontserdiga Rootsis, mis toimusid 7. ja 8. juulil.

Elton John pole muusikuna siiski täielikult pensionile läinud, sest muusik on vihjanud uuele albumile. Samuti ilmub selle aasta lõpus tema partneri David Furnish tehtud dokumentaal «Elton John: Never Too Late», mis võimaldab fännidele liigutavat sissevaadet Johni hüvastijätutuuri.

Kuigi Elton John on esinemisest loobunud, üllatas ta inimesi neljapäevasel Dua Lipa kontserdil Londoni Royal Albert Hallis, esitamaks koos Dua Lipaga laulu «Cold Heart» - omapärast laulu, mis valmis Dua Lipa ja Elton Johni koostöös ning ühendab endas Johni hitte, sealhulgas «Sacrifice» ja «Rocket Man».

Kui Elton John ootamatult välja ilmus, läks rahvas sellest pöördesse. Dua Lipa ja Elton John seda laulu laval reeglina kahekesi koos ei esita, neljapäevasel Dua Lipa kontserdil juhtus see teist korda üldse. Viimati laulsid nad kahekesi «Cold Hearti» Elton Johni hüvastijätutuuri viimasel USA kontserdil, mis toimus Los Angelese Dodger Stadiumil.

Märksõnad

Tagasi üles