Jaan Tätte esineb sel suvel vaid Kaalis

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulja, näitleja ja kirjanik Jaan Tätte
Laulja, näitleja ja kirjanik Jaan Tätte Foto: Raigo Pajula/Postimees

Praegu ümber maailma purjetav laulja, helilooja ja näitekirjanik Jaan Tätte annab tänavu suvel oma ainsad kontserdid Saaremaal Kaali meteoriidikraatris.

Mittetulundusühinguid Kaali külastuskeskus ja Panga Areng juhtiv Alver Sagur on saatnud keskkonnaameti Hiiu-Lääne-Saare regioonile taotluse lubada tänavu 17.–19. augustil korraldada Kaalis järvemuusikakontserte, kirjutab Saarte Hääl.

«See on ainus kontsert Eestis, mille Tätte annab pärast koju jõudmist. Teda võluvad koha valikus järvega seotud legendid, kraatri maailmakuulsus meteoriitikateaduse seisukohalt ja võrratu akustika esinemispaigas,» märgib Sagur keskkonnaametile saadetud taotluses.

Sagur ütles Saarte Häälele, et sõltuvalt rahva rohkusest planeeritakse kontserdid kahele või kolmele päevale. Kontserdid toimuvad järvele paigutatud ujuvlaval. Alver Saguri sõnul on kontserdid mõeldud eeskätt oma kogukonnale, Saaremaa ja Eesti rahvale, mitte ainult turistidele.

Ka Jaan Tätte produtsent Aarne Valmis kinnitas, et pärast ümbermaailmareisi ei tule Tättel kindlasti tuuri, aga peaaegu kindel on, et tuleb kaks esinemist Kaalis. «Esialgu on plaanis kaks täispikka kontserti, aga kui need osutuvad populaarseks, siis võib-olla teeme kolmanda ka,» märkis Valmis.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles