Keskkonnaamet näitas Tättele rohelist tuld

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Tätte esinemas.
Jaan Tätte esinemas. Foto: Jelena Rudi

Keskkonnaamet lubab Jaan Tättel augustis Kaali meteoriidikraatris laulda, kuid on seadnud tingimuse, et kuni päikeseloojanguni peavad korraldajad lubama kontserdipaigale ka need huvilised, kes tahavad ainult meteoriidikraatrit näha.

«No sel juhul algab meie kontsert päikeseloojangul,» ütles Jaan Tätte produtsent Aarne Valmis, lisades, et esialgu oli neil plaanis varem alustada, kuid nüüd on kindel, et kontsert algab kell üheksa, kirjutas Saarte Hääl.

Produtsent loodab oma sõnul siiski inimese tervele mõistusele ning sellele, et kontserdi ajal ei tule neil eemale peletada inimesi, kes üritavad loodusobjekti uurimise soovi ettekäändeks tuues hoopis Jaan Tättet tasuta kuulata.

Mittetulundusühinguid Kaali Külastuskeskus ja Panga Areng juhtiv Alver Sagur saatis keskkonnaameti Hiiu-Lääne-Saare regioonile taotluse lubada tänavu 17.–19. augustil korraldada Kaalis järvemuusikakontserte.

Korraldajad said keskkonnaametist küll jaatava vastuse, kuid looduskaitsjad seadsid kirjeldatud tingimuse.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles