Tiina Lokk sai Tallinna Ülikooli professoriks

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Lokk.
Tiina Lokk. Foto: Peeter Langovits

Tallinna Ülikooli senat valis 11 uut korralist professorit, teiste hulgas said professoriteks avalikkusele laiemalt tuntud filmitegija Tiina Lokk ja riigiteadlane Leif Kalev.

Tiina Lokk sai Balti Filmi- ja meediakooli filmikunsti professoriks, Leif Kalev Riigiteaduste Instituudi riigiteooria professoriks, teatas ülikool.

Eesti Humanitaarinstituut sai uue antropoloogia professori Patrick Laviolette’i. Germaani-Romaani Keelte ja Kultuuride Instituudi saksakeelsete kirjanduste professori ametisse nimetati Mari Tarvas.

Kasvatusteaduste Instituut sai kaks uut professorit - kasvatusfilosoofia ja -sotsioloogia professori Airi Liimetsa ning kutsehariduse professori Krista Loogma.

Kaks professorit valiti ka Matemaatika ja Loodusteaduste Instituuti - matemaatika professor Annel Tali ning rakendusfüüsika professor Tõnu Laasi.

Eve Kikas nimetati Psühholoogia Instituudi koolipsühholoogia professor ning Aaro Toomela kultuuri- ja neuropsühholoogia professoriks.

Kunstide Instituudi muusikaõpetuse metoodika professoriks sai Tiina Selke.

Kõikide uute korraliste professorite ametiaeg algab 1. septembril 2012 ning lõppeb 31. augustil 2017.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles