Trad.Attack!-i esimene kauamängiv ilmub Saksamaal

Helena Tamm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kollektiivi Trad.Attack! esikplaadi "AH!" kaanepilt
Kollektiivi Trad.Attack! esikplaadi "AH!" kaanepilt Foto: Trad.Attack!

Folgi ja etno muusikatraditsiooni tihedalt nüüdisajaga põimiv kollektiiv Trad.Attack! annab esimese kauamängiva välja Saksamaa plaadifirma Nordic Notes alt. Eestis ilmub plaat pealkirjaga «AH!» juba 23. juulil, septembri lõpus aga Saksamaal, Madalmaades, Šveitsis ja Austrias. 

Kodumaal tähistab Trad.Attack! esikplaadi ilmumist 23.-26. juulil toimuval Viljandi pärimusmuusika festivalil, kus antakse selle suve kaks ainsat Eesti kontserti. Kuni 20. juulini on kõigil võimalus peatselt ilmuvat esimest täispikka heliplaati ka eksklusiivselt ette tellida. Info ansambli kodulehel ja Facebookis aadressil facebook.com/tradattack.

Trad.Attack!-i kuuluvad enam kui viisteist aastat koos musitseerinud folkmuusikud Sandra Sillamaa, eelmisel nädalal presidendi kultuurirahastu noore kultuuritegelase preemia pälvinud Jalmar Vabarna ja Tõnu Tubli. Saksamaa plaadifirma juhti Christian Pliefket paelus ansambli sõnul värske, põnev ja energiline helikeel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles