Raag hakkab Prantsusmaal filmima tuhkatriinu lugu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmar Raag
Ilmar Raag Foto: Peeter Langovits

Ilmar Raagi filmiprojekt «Veel üks croissant» (croissant pr k – sarvesai) on saanud tuule tiibadesse – ehkki ettevalmistused filmimiseks alles käivad, on stsenaariumi 30. versioon heaks kiidetud ja võtted võivad peagi alata.

«Lugu on väga kaudselt inspireeritud sellest, et minu ema käis Pariisis põetamas üht väliseesti daami, juba kümme aastat tagasi,« rääkis Raag linateose sisust, kirjutas Meie Maa. «Kõige lihtsamalt võiks öelda, et tegemist on väga lihtsa filmiga, mis räägib ühe naise loo.»

Raag täpsustas, et kindlasti ei ole linateose eesmärk lahendada metafüüsilisi eksistentsiküsimusi, et meeldida kriitikutele, vaid eesmärk on pigem lihtne film koos emotsioonidega.

«Üks mu hea sõber ütles, et tegemist on Tuhkatriinu muinasjutuga,» sõnas ta ja ütles, et on selle väitega nõus, sest talle meeldivad vahelduseks vägagi filmid, mis ei lõpe halvasti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles