Suri armastatud kantriroki ansambli trummar

Kultuuritoimetus
Copy
Blackberry Smoke trummar Brit Turner.
Blackberry Smoke trummar Brit Turner. Foto: Roberta / Wikimedia Commons

Ansambli Blackberry Smoke trummar Brit Turner suri 57-aastaselt, vahendab Rolling Stone. Bänd kinnitas, et asutajatrummar Brit Turner lahkus meie seast pärast võitlust vähiga. 

Avalduses öeldakse: «Sügava kurbusega teatame kõigile, et meie vend Brit Turner on sellest elust edasi liikunud. Kui teil oli au Briti igal tasandil tunda, siis teate, et ta oli kõige hoolivam, empaatilisem ja innukam inimene üldse. Brit oli Blackberry Smoke'i kompass; ta pani aluse ideoloogiale, mis seda bändi ka edaspidi juhib.»

«Brit võitles glioblastoomiga [agressiivne ajuvähi vorm] ja ta võitles iga päev. Palume palvetada tema pere ja bändivendade eest. Täname kõiki, kes on Briti ja tema perekonda selles võitluses toetanud.»

Blackberry Smoke on Ameerika kantriroki bänd, mis asutati 2000. aastal Georgias Atlantas. Koosseisu kuuluvad Charlie Starr (laul, kitarr), Richard Turner (bass, taustavokaal), Paul Jackson (kitarr, taustavokaal) ja Brandon Ikka (klahvpillid). 2018. aastal lisandusid tuuriliikmed Benji Shanks (kitarr) ja Preston Holcomb (löökriistad). Blackberry Smoke on välja andnud kaheksa stuudioalbumit.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles