Üliandekad Eesti koomikud teevad teleseriaali

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Multinektar Boys
Multinektar Boys Foto: Kaader videost

Ansambel Multinektar Boys koosneb kolmest võluvast noorest mehest — Günther, Loida ja Miljard — kelle hing põleb soovist teha head tantsu- ja popmuusikat. «Me tahame rahvale meeldida. Olla julge rahvabänd!» teatas bändi liige Loida.

Juuli viimasel päeval jõudis avalikkuse ette bändi esimene video: nõiduslik «Kuldan su üle». Vaata kohe!

Tähelepanelik vaatleja märkab, et bändiliikmetena astuvad üles tuntud koomikud Tigran Gevorkjan, Mattias Naan ja filmimees Johannes Naan. Viimane on muuseas tuntud ka kui omaaegse ansambli Ursula (2004. aasta Noortebändi võitja) solist.

«Multinektar Boys on tegelikult pseudobänd,» ütles Mattias Naan. «Hakkame omade vahenditega tegema telesarja, mille peategelased on selle bändi liikmed. Sarja jaoks oli vaja toota paar lugu ka.» Tegemist on nn mokumentaalsarjaga, umbes nagu kultusfilm «This is Spinal Tap» (1984). Idee autor ja stenarist on Janar Saaron, kelle peas selline kultuuritoomiskollektiiv koos vastava televäljundiga sündis juba aastapäevad tagasi. Muusika ja videode autor on Mattias Naan.

Multinektar Boys on juba ka laval esinenud. 8. juulil toimus klubis Snakehouse bändi kontsert, mille tulu läksidki seriaali tootmise fondi. «Oli täismaja, oma 250 inimest,» ütles Naan. Seega toodetakse sarja oma kulu ja kirjadega. Augustis lähevad võtted lahti ja vändatakse 25-minutiline pilootosa, mille järgi telekanalid saavad otsustada, kas seda oleks mõtet edasi toota. Esialgu ühegi telekanaliga veel siduvat kokkulepet pole sõlmitud, nii et kõigil neil on võimalus oma programmi hankida mõru huumorisuhkruga kaetud mahlane glämmikirss.

Ärksamad YouTube'i vaatajad mäletavad aasta algusest duo Gevorkjan/Naan hitti «Pärnumaranda». Sel suvel arenes sellest seemnest Päästeameti kampaania «Vest päästab veest» video. Vaata neid allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles