Täna algab Tallinn Comedy Festival

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Niinemets.
Tõnis Niinemets. Foto: Mihkel Uba

Täna algab neljas Tallinn Comedy Festival, mis toob neljaks päevaks viiele lavale ja ühte mikrobussi kümned koomikud kahes keeles.

Täna pärastlõunal teevad maailmadebüüdi ComedyVaniga Tigran Gevorkjan ja Mattias Naan, kelle saab Taxify rakenduses enda juurde tellida ja vihma käest nalja alla sattuda. Neile järgneb ennustamatu Improõhtu Tallinna Kammerteatris.

Kolmapäevases programmis laiutab pea kolmetunnine Tallinn Comedy Gala Nordea Kontserdimajas, kus astuvad kümneminutiliste kavadega üles Eesti parimad ja paar välismaalast, nende seas Tõnis Niinemets, Jan Uuspõld, Piret Krumm, Henrik Kalmet jpt. Hilisõhtul esitab Niinemets veel Vene Kultuurikeskuses oma uue power-up comedy.

Neljapäeva õhtul esineb kinos Sõprus USA sketšiduo Pajama Men ja seejärel saab kuulata/vaadata eestikeelset assortiid Fopaa! Festival Spesjal.

Neljapäeval ja reedel astuvad LHV panga kliendikontorites üles britt John Moloney ja Iiri-Iraani päritolu Patrick Monahan.

Festivali lõpetab Kinoteatri aktsioon «Roppuste öö». Täpsem kava asub siin! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles