Teater toob välja Uno Loobist kõneleva näitemängu

Verni Leivak
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere teater toob reedel välja muusikalise lavastuse «Uno bossa ehk Uno Loobi seitse elu».
Rakvere teater toob reedel välja muusikalise lavastuse «Uno bossa ehk Uno Loobi seitse elu». Foto: Heigo Teder

Rakvere teater toob reedel välja muusikalise lavastuse «Uno bossa ehk Uno Loobi seitse elu». Armastatud laulja karjäär on andnud näitekirjanik Peep Pedmansonile ja lavastaja Hardi Volmerile ainest fantaseerimiseks, mis kõik oleks võinud juhtuda, kui Loop oleks oma elus teinud teistsuguseid valikuid.

Loop ise tunnistas tagasihoidlikult Postimehele, et tema elus pole midagi nii erilist, mida lavalaudadele seada, ja lavastuse sünd jääb talle «arusaamatuks».

Ta pakkus, et Volmer võis idee saada tema 2009. aastal ilmunud elulooraamatust. «Volmer oli ka raamatu esitlusel ja küsis hiljem korduvalt, et mis ma arvan ja kuidas me teeme, aga mis ma ikka arvan. Kui ta teeb, siis tal on ju idee olemas, pealegi on tal selge lavastajakäekiri,» ütles Loop. «Mis sellest asjast saab, sõltub näitlejatest ja nendest, kes sellega seotud on. Kogu meeskonnast.»

Margus Grosnõiga, kes lavastuses Loopi mängib, on laulja kohtunud kahel korral ja loodab, et noor näitleja ei ürita teda üks ühele (nagu saates «Su nägu kõlab tuttavalt») kopeerida. «Selline asi ju kõigile hirmsasti istub, aga ausalt öeldes mitte mulle. Väliselt ta mind järele ei teegi, ehkki meie viimasel kohtumisel ütles, et mul ju firmamärgid (uhked bakenbardid – toim) olemas, ilma nendeta ka ei saa.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles