Eestlane edestas tähtsaimas popmuusikatabelis Taylor Swifti

Janar Ala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sturgill Simpson
Sturgill Simpson Foto: kitarr.ee

Ajalehe Village Voice möödunud popmuusikaastat kokku võtnud edetabelis pälvis eesti kitarristi Laur Joametsa osalusega ameerika kantribänd Sturgill Simpson albumiga “Metamodern Sound In Country Music” tähelepanuväärse 6. koha.

Tabeli pani kinni rn'b-staar D'Angelo oma 14-aastase vaheaja järel ilmunud plaadiga "Black Messiah". Teine koht rap-duole Run The Jewels plaadi eest "Run The Jewels 2" ja kolmas War On Drugsi "Lost In A Dreamile". Sturgill Simpson edestas selles tähtsas tabelis eelmise aasta enim müüdud ja enim räägitud plaati, Taylor Swifti "1989"-t.

Singlite esikolmiku moodustasid Future Islandsi "Seasons (Waiting On You), FKA Twigs "Two Weeks" ja Taylor Swifti "Blank Space".

Varasemal ajal on selles tabelis eesti artistidest kõrgeid kohti saavutanud Maria Minerva ja Pia Fraus. Maria Minerva kassett "Tallinn at Dawn" oli 2011. aasta arvestuses viies ja singel "A Little Lonely" teine.

Village Voice on New Yorgi ajaleht, mille aasta kokkuvõttel on eelkõige kriitikute jaoks tootemlik koht.

Tervet Village Voice'i tabelit on võimalik vaadata järgneval lingil

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles