Shock-rock’i ekskuningas

, muusikasõber
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Manson- Pale Emperor
Marilyn Manson- Pale Emperor Foto: Kuvatõmmis

Marilyn Manson

«The Pale Emperor»

Hell, etc.

Hinne: 3

Ilge, tülgastav, rõve, eemaletõukav, ebasobilik ja kuri. See on agressiivset alternatiivrokki viljeleva Marilyn Mansoni CV. Sama loetelu sobiks iseloomustama tema poolt tõetruult kujutatud karakterit, natsijõugu üdini halba liidrit Tullyt, keda Manson naudinguga mängis kultussarja «Sons of Anarchy» finaalhooajas. «The Pale Emperor» on mõneti üllataval kombel saanud inspiratsiooni vanakooli bluusist ja see tahk eristab seda albumit Mansoni varasemast loomingust.

Mansoni üheksas stuudioalbum on koos lisalugudega täpselt 52 minutit pikk. Plaat on saanud kriitikutelt võrdlemisi kõrgeid hinnanguid. Lahkame näiteks pala «Deep Six». See algab sünge, aeglase ning bluusiliku, tinaraske introga. Sisse lõikub Mansoni omapärane, otsekui saatanast painatud vokaal. Refrään on ajjusööbiv, lugu tempokas lõpuni välja. Täpselt niiviisi võiks iseloomustada albumit tervikuna. Kunagise shock-rocki kuninga uus plaat kujutabki endast üht suurt ühtlast massi ehk ühte 52 minutit kestvat lugu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles