Ugala teatri hooaja avapeol teeb diskot ka Luule Komissarov

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luule Komissarov, seekord diskorina.
Luule Komissarov, seekord diskorina. Foto: Ugala teater

Ugala teater avab laupäeval, 19. septembril oma 96. hooaja Ott Aardami uuslavastusega «Making of «Kapsapea»», mille etendusele järgneb tantsumaraton uues teatrisaalis, kus teiste seas astub diskorina üles ka näitleja Luule Komissarov.

Hooaja avapidu toimub koostöös festivaliga Viljandi Music Walk.

See on õhtu, kui esimest korda avab publikule uksed UBB ehk Ugala black box: 250-kohaline nüüdisaegne teatrisaal, mille asemel oli veel kaks kuud tagasi tühi tehasehoone. Ugala Vaksali tänava teatrimaja on sel hooajal remondis.

Kell 21 algav pidu toimub kahes saalis: teatrisaalis ja üheks õhtuks UBB õuele püstitatud Viljandi Music Walki festivalitelgis.

Pärast hooaja avamist jätkub teatritegevus harjumuspärases rütmis, ent geograafiliselt väga laiahaardeliselt. Ugala mängib oma lavastusi sel hooajal Viljandis viies eri mängupaigas: UBBs, Sakala keskuses, lennukitehases, Viljandi gümnaasiumis ja Grand Hoteli konverentsisaalis. Samuti võib teatrit tavapärasest tihedamini kohata teistes Eesti linnades ja vallakeskustes.

Uuslavastusi on sügisel viis: «Making of «Kapsapea»», «Oleanna» ja «Ema oli õunapuu», noortele on mõeldud «Moraal» ja lastele «Väike Pii ja kiigelaud».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles