Jamie Lannister sureks meelsasti vanadusse, kui lastaks

, Hollywoodi välisajakirjanike ühingu liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Lannister (Nikolaj Coster-Waldau) saabub koos tütre surnukehaga kodumaale.
Jamie Lannister (Nikolaj Coster-Waldau) saabub koos tütre surnukehaga kodumaale. Foto: HBO

Taani näitleja Nikolaj Coster-Waldau, kes kehastab populaarses telesarjas «Troonide mäng» Jamie Lannisteri, ütleb spetsiaalselt Postimehele tehtud intervjuus, et sellest tuleb sarja kõige jõulisem hooaeg.

-«Troonide mängu» kuuenda hooaja alguses tundub, et naistegelased on endiselt alles, aga mehi jääb aina vähemaks… Milline on teie tegelaskuju saatus?

Ma usun, et stsenaristidele meeldivad naised rohkem – nii lihtne see ongi. Aga Jamie, jah, tema läks eelmisel hooajal Dorne’i ja pidi tagasi tooma tütre Myrcella, ja nüüd on ta olukorras, kus ta peab, jah, lapse emale tagasi tooma hoopis tema surnukeha. See on lihtsalt kohutav! Ja siis ühe üürikese rõõmuhetke saab ta, kõigest hetke, kus ta lõpuks ütleb oma lapsele, et tead, mina olen sinu isa, ja tütar vastab nii südamesse minevalt, et ma tean ja olen selle pärast õnnelik, ja mees on nii rõõmus (naerab) – ja siis tütar sureb. Miski ei kesta igavesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles