Lohutav jõululugu Kinoteatrilt

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinoteatri «Once upon a time in Estonia», laval Argo Aadli ja Indrek Ojari.
Kinoteatri «Once upon a time in Estonia», laval Argo Aadli ja Indrek Ojari. Foto: Siim Vahur

Tallinn on kõigi võimaluste linn. Näiteks pühapäeva õhtul võis ses linnas endale päris mitut sorti meelelahutust lubada. Kõik Rocca al Mare suurhalli piletid olid ära ostnud TV3 naljasaate «Su nägu kõlab tuttavalt» austajad. Tondiraba jäähallis jälgisid spordisõbrad Riia Dinamo ja Tšeljabinski Traktori jäähokilahingut. Õrnema kõrvaga publik kogunes Nordea kontserdisaali kuulama Estonian Voicesi ja Take 6 vokaalmuusikat.

Ja siis olid need, kes päris hästi ei tea, mida nad elult tahavad, ning läksid vaatama Kinoteatri esietendust «Once upon a time in Estonia». Ka Solarise Apollo suur kinosaal oli viimse kohani täis müüdud. Seal on nimelt esimese rea ja ekraani vahel nii palju ruumi, et pane või bänd mängima. Antud juhul esines seal Indrek Ojari ja Argo Aadli duett.

«Once upon a time…» on selline pealkiri, et pista sinna mida tahes lõppu, ikka tuleb filmi pealkiri välja: America, West, Mexico… Lisaks on olemas veel lihtsalt sellise nimega telesari. Ojari ja Aadli tegelased on kaks jobu: tööd pole, raha pole, üks elab koos emaga Õismäel ja teise ainuke vara on tuhandeid eurosid võlgu. Töötukassa ukse taga juhuslikult tutvunud tüübid otsustavad hakata filmi tegema, sest seal liigub raha nagu raba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles