Haigla Peol annab kontserdi vägev psühhedeeliameister

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sun Araw
Sun Araw Foto: Kuvatõmmis

20. septembril annab Tallinnas, Laine baaris toimuval Haigla peol kontserdi nii vägev mees kui Sun Araw. Sun Araw on Los Angelese elanik Cameron Stallones, kelle loomingut on iseloomustatud kui elektrooniliste korduste ja live-pillimängu dźunglit. Selles troopilise tunnetusega muusikas sulavad kokku afrobeat, funk, reggae, dub, soul, psühh-rokk ja muu hea. Stallones’i mõjutajateks on Neil Young, Fela Kuti ning 70-ndate Aafrika funk.

Sun Araw kontol on kümmekond albumit, rida kassette & EP-sid ning hulganisti kiitvaid plaadi- & kontserdiarvustusi väljaannetes Wire Magazine, The New York Times jne. Ühiseid plaate on salvestatud teiste seas new-age'i pioneeri Laraaji ja legendaarse Jamaica reggae-grupiga The Congos. Tallinnas maandub Sun Araw kolmeliikmelise bändi & tänavu ilmunud albumi «The Saddle Of The Increate»materjaliga. Enne & pärast bände laval Haigla DJ-d Jan Tomson, Kris Luigend, Ats Luik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles