Sophie Turner leiab, et «Troonide mäng» on feministlik

, Hollywoodi välisajakirjanike ühingu liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sansa Stark.
Sansa Stark. Foto: HBO

-Teie tegelaskuju Sansa Starki on iseloomustatud ohvrina, keda on pidevalt, kõigi nende hooaegade jooksul halvasti koheldud. Kui raske on olnud seda omaks võtta?

See on… see võib olla üsna raske, sest sa oled 13, 14, 15 aastat vana ja… Ma arvan, et ma olin 14, kui minu tegelaskuju üritati esimest korda selles sarjas vägistada, ja seda on natuke liiga vähe, et lasta ennast ülepea sellistesse olukordadesse panna. Teiselt poolt valitseb sellises eas ka teatav hoolimatus enese suhtes: sa lihtsalt paned end sellisesse olukorda ega mõtle sellele liiga palju. Nii et selles mõttes oleks mul seda stseeni ehk praegu raskemgi mängida (kui «Troonide mängu» võtted algasid, oli Sophie Turner 13-aastane, praegu 20-aastane – toim), et ma süüviksin sellesse ja oma emotsioonidesse kindlasti rohkem kui siis. Siis oli see lihtsalt mäng. Aga muidugi jääb see kusagile sinu sisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles